Mai­Kupon

Lepd meg párod vagy saját magad! Érezd magad Egyiptom királynőjének: 90 perces Kleopátra tejes-mézes, kényeztető Hydro Spa élménymasszázs program hölgyeknek kedvező áron 18 000 Ft helyett 11 990 Ft-ért!

A kezelés menete: mézes testradír, hidratáló tejes testápolás, mézes testkezelés, színtiszta virágmézzel, gőzszauna, infraszauna, fényterápia, aromaterápia, vibrációs masszázs, hidromasszázs, lazító svéd alapú wellness masszázs
A legmodernebb tudományos fejlesztések, az ősi terápiás kezelések, valamint a víz erejének ötvözete az, amitől ennyire különleges a Spa Jet élménykabin
A kapszulában 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, gőz, infraszauna, aroma és fényterápia található
A kezelés időtartama: 90 percAz ókori Egyiptom nagy hatású királynője, Kleopátra számos fennmaradt mítosza közül az egyik legérdekesebb kétség kívül az, miként sikerült megtartania a megannyi hatalmas politikust és hadvezért elbűvölő szépségét. Elképesztő műveltsége és stratégiai gondolkodása mellett ugyanis – állítólag – páratlan bájával aratott szinte kivétel nélküli sikert a férfiak között.

Ha hinni lehet a népszerű elbeszéléseknek, Kleopátra egyik kedvenc fiatalságmegőrző rituáléja a szamártejes-mézes fürdő volt, melynek napi használatától bőre minden alkalommal újra felfrissült, így hosszú távon is sugárzóan üde maradt.

De ne ragadjunk le az ókornál – elvégre eltelt azóta több mint kétezer év, és bár a legtöbb természetes szépségtrükk ma is éppolyan hatásos; a jelen (és a jövő) technológiai újdonságaival kiegészülve még nagyobb fokú hatékonyságot érhetünk el alkalmazásukkor.

Légy részese egy igazi testkezelő időutazásnak: kuponunkkal az belvárosi Cascade Wellness & Beauty szalonban Te is átélheted az antik és a modern kor találkozását egy nem mindennapi wellnesscsomag keretében.

A kezelés elején egy mézes-cukros testradírral kíméletesen eltávolítják az elhalt hámsejteket, majd egy selymes testápoló tejet visznek fel, mely – akárcsak Kleopátra tejes fürdője – mélyen hidratálja és bársonyosan puhává varázsolja a bőrt. Ezután a teljes testre színtiszta virágméz kerül, mely a szaunában a forró gőz hatására folyékony arannyá válik és maradéktalanul beszívódik a bőrbe, nem hagyva ragacsos érzetet maga után. A wellnessterápia egy lazító hidromasszázzsal zárul.

A kezelés egésze alatt fény- és aromaterápiát is alkalmaznak. A már-már űrtechnológiát idéző Dermalife Spa Jet wellness élménykabin belsejében végig kellemes, relaxációs zene szól, mely segíti a teljes ellazulást. A 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, valamint a folyamatos vibrációs masszázs adja az egyedi, vitalizáló, egész testre ható kezelést.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 90 perces Kleopátra tejes-mézes, kényeztető Hydro Spa élménymasszázs program hölgyeknek kedvező áron 18 000 Ft helyett 11 990 Ft-ért!

A csomag tartalma:
mézes testradír
hidratáló tejes testápolás
mézes testkezelés, színtiszta virágmézzel
gőzszauna
infraszauna
fényterápia
aromaterápia
vibrációs masszázs
hidromasszázs
lazító svéd alapú wellness masszázs

A kezelés időtartama: 90 perc
A kupont kedd, szerda, csütörtök, és vasárnaponként használható fel.

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36-70/341-7942.
A kupont kedd, szerda, csütörtök, és vasárnaponként használható fel.
Bejelentkezésnél kérlek add meg a kuponkódodat.
A kupont kinyomtatva vidd magaddal!

Cascade Wellness & Beauty
1066 Budapest, Dessewffy utca 13.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cascade Wellness and Beauty Szalon
Cég
Cascade Wellness and Beauty Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy utca 13.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére