Mai­Kupon

Kategóriák

Lépj be a virtuális világba! 3D VR virtuális valóság szemüveg cardboard - Virtuális valóság a telefonunkkal most akciós áron, 9.990 Ft helyett 4.990 Ft-ért a Tied lehet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ilyet még nem láttál, lépj be a virtuális világba! Játssz különböző speciális virtuális valóságra kifejlesztett játékokon, nézz youtube videókat, nézz filmet, úgy hogy teljesen kizárod a külvilágot! A szemüveget felveszed, és azonnal rabul ejt a virtuális valóság. Bármerre is forogsz a képernyő is arra néz. Játssz úgy, hogy a fejed mozgatásával irányítod a játékot és úgy nézelődsz. A 3D VR virtuális valóság szemüveg bármilyen telefonkészülékkel használható, legyen az Android vagy IOS rendszerű. A play és az app store áruházában több mint 300 ingyenesen letölthető virtuális valóság alkalmazást találhatunk a "VR" kulcsszóra keresve.

3D filmek okostelefonon? - Igen! Tedd kézzelfoghatóvá és vidd magaddal az élményt! Életre kelnek a telefonoddal megjelenített 3D-s filmek.

Az eszköz speciálisan kiképzett lencsékkel (passzív 3D technológia) éri el a 3D hatást. 3D Side by Side videók, filmek megtekintésére alkalmas.
Az eszköz használatához „okostelefon”, vagy meghatározott méretű „okoseszköz” szükséges. Az eszközbe max. 82x154x15 mm-es (3,5”(inch) - 6”(inch)) „okostelefon” vagy „okoseszköz” helyezhető el. Mobiltelefonod tapadókorongok rögzítik a virtuális szemüveg tartójába. Az élmény nagymértékben függ a megtekintett videó felbontásától. A gumis fejpánttal, kényelmes és praktikus viseletet és használatot biztosít.
Tulajdonságok:

- Szín: fekete
- Szélesség: 16 cm
- Hosszúság: 11,5 cm
- Magasság: 9,5 cm
- Súly: 150 g

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. április 13-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2016. április 13-ig váltható be.

A kupon vásárlását követően 7-10 nap munkanap elteltével futárszolgálattal szállítja ki az árut a szolgáltató, melynek költsége 990 Ft. Személyes átvételre nincs lehetőség.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére