Mai­Kupon

Lépj be az off road világába! 90 perces dagonyázós off road vezetés akár 4 fő részére! 44 900 Ft helyett, most csak 34 900 Ft-ért! Ebből most fizetendő: 7 000 Ft! Ajándékba is adható!

Off road vezetés, akár 4 főnek, 90 perces - Sport kupon
Eredeti ár:44 900 FtElőlegben fizetendő:7 000 FtTeljes ár:34 900 Ft22% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lépj be az off road világába egy vállalható hosszúságú túrán és próbáld ki a terepen vezetést! Túráink Veresegyházról indulnak és a környék földútjain haladnak. Útvonalink soha nem haladnak természetvédelmi területen.Személyes off road túravezetőd felvesz az előre egyeztetett helyszínen, majd elvisz a közutak határáig, onnantól már tiéd a kormány, kezdődhet az igazi móka. A terepezés után túravazetőd visszavisz a felvételi pontra.


Az "off road"-ozás nem feltétlenül jelenti azt, hogy nyakig sáros leszel. Na jó, azért néha megesik, és mi ezt kifejezetten szeretjük! Akárhogyan is, tőled függ, hogy milyen mélyen akarsz elmerülni ebben a hihetetlenül élménydús és adrenalinnal telített kikapcsolódásban. A túravezető végig melletted lesz, és tanácsaival segít, hogy biztonságosan juss túl a terepakadályokon.
Hozd el családodat, vagy gyere el barátaiddal, és próbálj ki valami újat! Remek program gyerekkel is.


Nálunk a terepjárót végig a vendégek vezetik a melllettük ülő túravezető csak segítséget nyújt. A program alatt tetszés szerint bármikor lehet sofőrt cserélni.

A járműezetés feltételei: Érvényes "B" kategóriás jogosítvány, vezetési tapasztalat, és a sofőr nem áll alkohol vagy kábítószer hatása alatt.
A túrára kényelmes ruházatot és cipőt javaslunk. Mindenféleképpen olyan felsőruházatot válassz, amit nem kell kímélni, mert könnyen beporosodhat, besározódhat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: 90 perces dagonyázós off road vezetés akár 4 fő részére 34 900 Ft-ért! Ebből most fizetendő: 7 000 Ft!

A fennmaradó összeget a helyszínen a szolgáltatónak kell fizetni.

Felhasználható: 2020.08.31-ig, előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Elérhetőség:
MudMax Adventure
Telefonszám: +36 70 541 3542
Email cím: mudmax.adventures@gmail.com
Web: https://hu.mudmaxadventures.hu/

Túráink Veresegyházról indulnak és a környék földútjain haladnak. Útvonalink soha nem haladnak természetvédelmi területen.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MudMax Adventures
Cég
ADVI-SHOP Kft
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére