Mai­Kupon

🚌 Levendulaszüret Kőröshegyen és a balatonszemesi Latinovits emlékkiállítás felkeresése. Egynapos buszos utazás 1 főnek 9.990 Ft helyett 6.790 Ft, ebből most fizetendő 1.000 Ft. Két időpont közül lehet választani.

Levendulaszüret Kőröshegyen és Latinovits emlékkiállítás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:9 990 FtElőlegben fizetendő:1000 FtTeljes ár:6 790 Ft32% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Közel 7 hektár aratható levendula, festői környezet és idillikus táj. A gazdaság Kőröshegyen található, mindössze 2 kilométerre a Balatontól. A birtok kellemes, tiszta és szépen rendezett, ráadásul lélegzetelállító balatoni panorámával rendelkezik. Levendulát a helyszínen vásárolt aratótáskába vagy kosárba lehet szedni. Több méret közül válogathatnak, az áruk mérettől függően 1500 és 3500 forint között változik. Aratótáska vásárlása esetén NEM kell jegyet váltani! Az aratótáskák mérete a tavalyi évhez képest növekedett, az áruk azonban változatlan.
Aki nem szeretne levendulát szedni, az Látogatói jegy megváltása mellett léphet be a birtokra! 0-8 éves korig ingyenes, 8-12 éves kor között 500,- Ft/fő 13 éves kortól 1000,- Ft/fő. Aratótáska vásárlása  esetén NEM kell jegyet váltani. 

Levendulát a kijelölt területeken szabad aratni, a birtok többi részén sétálni, gyönyörködni, szelfizni és fotózni lehet. Metszőollót kölcsönzésre van lehetőség, hiszen levendulát csak éles ollóval lehet vágni, szakítása – tépése a bokrok sérüléséhez vezet. A leszedett levendulából sátor alatt van lehetőség szépséges csokrokat kötni. 1-2 fajta kötözőt AJÁNDÉKBA adnak, de ha különlegesebbre vágynak több mint húszféle csipkéből, madzagból és szalagból lehet válogatni. Palántavásárral és 100%-ban helyi, kőröshegyi levendulából készült kézműves termékekkel is készülnek a virágok mellett.

A levendulás élmény után buszra szállunk és pár kiló méterre lévő Balatonszemesre utazunk. Itt megtekintjük a Latinovits Zoltán emlékkiállítást és a Postamúzeumot. A postamúzeumban sok kipróbálható, működő berendezés van. Az egykori lóváltó állomás épületében és annak udvarán tekinthető meg. Belül a posta levél-, csomag- és személyszállító szolgáltatását mutatja be. Az udvar egy része fedett kocsiszín, ahol elsősorban ló- és motorvontatású szállító járművek hosszú sora látható. A Latinovits Emlékmúzeum épületében három kiállítást tekinthetnek meg a látogatók. A Latinovits Zoltán életútját bemutató tárlat mellett a település szülöttjére, Reich Károly grafikusművészre emlékezünk, valamint Balatonszemes múltjából mutatunk be régészeti leleteket. Innen elsétálunk Latinovits Zoltán sírhelyéhez is.

Búcsúzunk Balatonszemestől és átbuszozunk a Balatonföldvári Hajózástörténeti látogatóközpont és kilátóhoz. A balatoni hajózást, vitorlázást bemutató interaktív kiállítás egy különleges, hajó alakú épületben kapott helyett, melynek árboca a Balaton legmagasabb épített kilátója. Terepasztalokkal, makettekkel, filmvetítésekkel, szimulátorokkal mutatják be a hajózást a kezdetektől napjainkig. A kilátó magassága 25 méter, így a mintegy 40 méteres magas parttal együtt közel 70 méteres magasságból lehet végignézni a Balatonon. Program dús napunk után visszaindulás Budapestre 17- 18 óra körül, érkezés 20 óra körül.

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Belépők kb.: 3.000,- Ft/fő (+ levendula ültetvény)

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. július 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2021. június 19. és július 03.

Most fizetendő 1.000 Ft, a fennmaradó 5.790 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 6.00 órától a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtti parkoló
Indulás: 6.30 óra

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Belépők 

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére