Mai­Kupon

Lillafüred – Dédestapolcsány - Tardona. Egynapos buszos kirándulás október 8-án 1 főnek 18.990 Ft helyett 13.790 Ft. Most fizetendő 2.050 Ft.

Lillafüred buszos egynapos kirándulás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:18 990 FtElőlegben fizetendő:2 050 FtTeljes ár:13 790 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Dédestapolcsány mellett találjuk Észak-Magyarország egyik legnagyobb méretű víztározóját, a Lázbérci-víztározót. A tó melletti sétautak, pihenőhelyek méltán kedvelt kirándulóhelyek, itt még az érintetlen természet varázsolja el a turistákat. Egy különleges látnivaló Dr. Kiss Miklós Cserép és keménycserép magánygyűjteménye. Ezen csodás gyűjteményben több mint 2000 cserép- és keménycserép edény lelhető fel. A hazai népi alkotások mellett, cseh és német területekről is láthatóak egy-egy darabok, a muzeális emlékek között.

 Tardonán a Tájházat, és benne a Jókai emlékszobát keressük fel. Az 1848-49-es szabadságharc után néhány hónapig a településen rejtőzött Jókai Mór, ennek emlékét őrzik itt. További helyiségekben paraszti bútorokkal és használati eszközökkel berendezett enteriőrök és Tardona múltjával kapcsolatos emlékek láthatók.

Utolsó megállónk Lillafüred, országszerte híres hegyvidéki üdülőközpont a Hámori-tó partján. A hegyoldalon emelték a gyönyörű fekvésű Palotaszállót, amelyet Mátyás-korabeli vadászkastélyok mintájára építettek (az épületet csak kívülről tekintjük meg). Sétára várja a vendégeket a szálló függőkertje, melyből remek kilátás nyílik a környékre. Itt található a Szinva- patak látványos vízesése is, mely Magyarország legnagyobb függőleges esésű mesterséges vízesése húsz méteres magasságával. Időjárás függvényében kipróbáljuk a mesés kilátást biztosító Lillafüredi Libegőt. A festői Szinva patak völgyében, a Jávorhegy lábánál kialakított alsó állomástól egy több mint ezer méteres pálya vezet a Fehérkő mellett elterülő Jávorhegyi rétre. Felkeressük a Szent István barlangot, mely különleges, látványos oldásformák mellett gyönyörű cseppkőképződményeivel teszi feledhetetlen élménnyé az itt töltött időt.

Belépők: kb. 4500,- Ft/fő

  

Várható visszaérkezés Budapestre 19 óra körül.

Egyéb költségek:

Belépők: kb. 4.500,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2023. október 08.

Most fizetendő 2.050 Ft, a fennmaradó 11.740 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 7.45 órától, Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 8 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére