Mai­Kupon

LiteraGo - Gyorsolvasás online tréning kedvező áron 18 500 Ft helyett 14 800 Ft-ért, töltsd hasznosan a felesleges idődet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Gyorsolvasó tréning 16 éven felülieknek!
Online gyorsolvasó tréning: tanuld meg, hogyan lehet nagy mennyiségű szöveges információt gyorsabban és hatékonyabban feldolgozni úgy, hogy több mindenre is emlékszel az olvasottakból.
A gyakorlás egy online, interaktív fejlesztőszoftver, a LiteraGo segítségével történik.Biztosan Te is elfoglalt vagy, ezért a sűrű napirendedhez igazodó programot készítettünk.

  1. Lépj be az online felületre.
  2. Csináld végig a 21 leckét, a saját időbeosztásodban. Minden lecke körülbelül 20-30 perc alatt elvégezhető, de a gyakorlást bármikor megszakíthatod, később ott folytatod, ahol korábban befejezted.
  3. Fejlődj interaktív, a saját szintedhez igazodó feladatok segítségével.
  4. Kövesd nyomon a fejlődésed 5 grafikon segítségével.
  5. A 21 leckét egyszer lehet végigcsinálni, emellett rengeteg plusz gyakorlási lehetőséget kérhetsz az egyes feladattípusokból.

 

Szerezz jól használható képességeket!
1. Stratégia a szövegfeldolgozásban
Tudni fogod:

- hogyan tűzz ki valóban motiváló célokat, hogyan mérd fel a lehetőségeidet és ezek alapján hogyan gondolkozz olvasási stratégiákban
- hogyan használd hatékonyan az új olvasós szuperképességeidet (gyorsabb olvasási tempó, skimming, skipping)
- hogyan emlékezz több mindenre
- hogyan tervezz reálisan, hogyan mérd fel, mennyi időre van szükséged és hogyan válassz ehhez megfelelő szövegfeldolgozási stratégiát

2. Turbózd fel az olvasási technikád

- Az olvasás egy tanult készségünk. Mint minden ilyen, gyakorlással fejleszthető. Olyan, mint a futás, mindenki tudja hogyan kell, mégis ha egy edző megmutatja hogyan tartsd a karod és a lábfejed, hogyan vedd a levegőt, látványos javulást tapasztalhatsz.
- Lendületesebb olvasási tempó: a tréningben lévő feladatok 150-200 szó/perces olvasási sebességgel indulnak és a végén 250-450 szó/perces tempóval fogsz gyakorolni
- Fókuszáltabb olvasás: jól jön azoknak, akik gyakran elkalandoznak
- Figyelemfejlesztés: bizonyos játékokban akár 80 millisecundum alatt kell felfognod azt, ami a képernyőn megjelenik (1 másodperc =1000 millisecundom), de ne aggódj, menni fog, a program mindig Hozzád fog igazodni!

3. Hatékony infószerzés
Tudni fogod, hogy:

- pontosan milyen olvasási módszerek léteznek, rugalmasan fogsz tudni váltani ezek között
- milyen helyzetben melyik olvasási módszert érdemes használni aszerint, hogy mennyi időd van, mennyi és milyen minőségű infóra van szükséged 
- mi a teendő, ha extrém kevés időd van, mégis szeretnéd körülbelül tudni a könyv lényegét
- hogyan találd meg gyorsan egy adott kérdésre, problémára a válaszokat, megoldási ötleteket egy hosszabb szövegben
- hogyan szúrj ki könnyen konkrét adatokat
- hogyan rendszerezz és tárolj hosszú távon Számodra fontos információt

Intelligens és szép felület segít a gyakorlásban
Online elérés:

- Nem kell letöltened a szoftvert, minden ott van a felhőben. Bármikor beléphetsz, amikor épp ráérsz és pont ott folytatod, ahol korábban abbahagytad.
- Interaktív feladattípusok: minden leckében 8-10 feladattal fogsz találkozni, fokozatosan nehezedő, Hozzád igazodó beállításokkal.
- Eredményeid nyomonkövetése: 5 grafikonon figyelheted, hogyan fejlődsz: perifériás látás, koncentráció, olvasási sebesség, szövegértés, olvasási hatékonyság.
- Végtelen gyakorlási lehetőség: A 21 leckés tréning menetét bármikor megszakíthatod, hogy egy-egy feladatot gyakorolj, amíg úgy érzed, hogy már jól megy. A gyakorló feladatok nehézségét is Hozzád igazítja a program.
- Érdekes témák, neked írt szövegek: A programban lévő gyakorlószövegek izgalmas dolgokról szólnak, hogy addig se unatkozz, amíg fejlődsz. Például jövőkutatásról, összeesküvéselméletekről, tudományos átverésekről, kultikus könyvekről.
- Letisztult felhasználói felület: Neked csak az a dolgod, hogy belépj és játsz. Minden másról a program gondoskodik: nem kell állítanod semmit, sem észben tartani, hogy épp hol tartottál. A szoftver mindent megcsinál helyetted, sőt, még a feladatok nehézségét is Hozzád igazítja.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltása után bármikor elkezdheted az online tréninget, nincs időbeli korlátozás az elvégzésére.
A tréninget működtető szoftver, a LiteraGo használatához laptop vagy asztali gép és internet szükséges. A szoftver tableten és mobilon nem fut.

A 21 leckét egyszer lehet végigcsinálni, emellett rengeteg plusz gyakorlási lehetőséget kérhetsz az egyes feladattípusokból.

A kuponod aktiválásához küldd el részünkre a megvásárolt kupont: hello@literago.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
LiteraGo
Cég
Tanulásmódszertan Kft.
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére