Mai­Kupon

🚌 Ljubljana és a szomszédos arborétum tulipánvirágzáskor. Egynapos buszos kirándulás 1 főnek a Budavár Tours szervezésében áprilisban 19.990 Ft helyett 14.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.900 Ft.

Ljubljanai buszos egynapos kirándulás tulipán virágzásakor - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:19 990 FtElőlegben fizetendő:1900 FtTeljes ár:14 990 Ft25% kedvezmény
2023. február 2.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Ha több millió tulipánra gondolunk, akkor azonnal a hollandiai Keukenhof nevű tulipános kert jut eszünkbe, pedig a szlovéniai Kamnik-i arborétum sokkal-sokkal közelebb van, és ott is a Keukenhof- hoz hasonlóan hosszan kígyóznak a színes tulipánágyások…

Találkozó 04:45-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Budapestről 05:00 órakor. Folyamatos utazás rövid pihenővel.
Az utazás programja

Utunk első állomása a Ljubljanától mindössze 20 km-re található Arborétum, ahol a tavaszi időszakban a híres holland Keukenhofhoz hasonlóan akár 2 millió tulipán is virágzik egyszerre. A bejárat után rögtön balra tekintve azonnal mesés látványban lesz részünk: a nyíló tulipánok mellett kanyargó ösvények, árnyékoló sátrak, üvegházak, és a távolban a gyönyörű havas hegyek, a Karavankák. A 85 hektáros területen a tulipánokon kívül 1000 rózsafajta, a télikertben kaktusz és orchideagyűjtemény majd 5000 fa várja a turistákat. Festői környezetben, patakok és tavak között, hegyekkel körbevéve sétálgathatunk a milliónyi virág között. a kicsiket játszótér is várja, de ajándékbolt, kávézó, kisvonat is hozzájárul a szórakozáshoz. Kissé távolabb szobrok, szépen nyírt gyep, formára vágott bokrok sora, és a távolban egy kis kastély... Aztán egyszer csak bálnák, majd a mozgó-morgó dinoszauruszok, különféle mesejelentek – pl. a Piroska és a farkas következik. Tovább haladva egy berendezett régi paraszt-házzal találkozhatunk, korabeli fa és vas szerszámokkal, körülötte fűszernövényes- és konyha-kertekkel.
Miután kigyönyörködtük magunkat a tulipánszőnyegben, és elfogyasztottuk kávénkat, esetleg tettünk egy kört a kisvonattal a parkban, továbbindulunk utunk következő állomására, Ljubljanába.
Ljubljana, Szlovénia fővárosa, igazi európai nagyváros, a balkáni világ, a mediterrán hangulatú, jókedvű olasz zsibongás és a precíz, osztrákos rend egészséges ötvözete. A város látnivalói, folyója, a Ljubljanica, festői hidacskáival, szintén hozzájárul az összképhez. A városba érkezve idegenvezetőnk végig kalauzol bennünket a város legfőbb látnivalóin.
Megtekintjük a város jelképét, a sárkányos hidat, a Preseren teret, a Székesegyházat, a várat, majd végül a Tivoli parkot. Ezután rövid szabadidő következik.
A teljes kikapcsolódás után 18 óra körül kellemes hangulatban indulunk vissza Budapestre. Érkezés az éjszakai órákban.

A részvételi díj tartalmazza:

- az utazást busszal,

- a szervezést 

- a magyar nyelvű idegenvezetést,

Az alapár nem tartalmazza:  a belépők árát, az étkezést, a biztosítást és a regisztrációs díjat (1.500 Ft/fő),

Pénzügy: Belépő az Arborétumba: 9 Euro/fő, nyugdíjas, diák: 7 Euro/fő, gyermek: 6 Euro/fő, Kisvonat: kis kör 3 Euro/fő, nagy kör 4 Euro/fő. Ljubljana: vár látogatás és felvonó felnőtt 13 Euro/fő, nyugdíjas és diák (7-18 évesig) 9 Euro/fő. (2022. évi árak)

A belépők árát utaskísérőnk az autóbuszon szedi össze.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. április 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2023.04.23.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 1.900 Ft, a fennmaradó 13.090 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (48 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után 48 órán belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, választott programot, időpontot, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

A részvételi díj tartalmazza:

- az utazást busszal,

- a szervezést 

- a magyar nyelvű idegenvezetést,

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő), 
Pénzügy: Belépő az Arborétumba: 9 Euro/fő, nyugdíjas, diák: 7 Euro/fő, gyermek: 6 Euro/fő, Kisvonat: kis kör 3 Euro/fő, nagy kör 4 Euro/fő. Ljubljana: vár látogatás és felvonó felnőtt 13 Euro/fő, nyugdíjas és diák (7-18 évesig) 9 Euro/fő. (2022. évi árak)

A kupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit.
Más kedvezménnyel nem összevonható. 

Indulás: 

Találkozó 04:45-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás
Budapestről 05:00 órakor.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Batthyány tér 5-6
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére