Mai­Kupon

Lógó bőr? Hagyjuk az angol bulldognak! Plasztikai sebész helyett, speciális arclifting vagy tokakezelés 50 %-os kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél fiatalabbnak tűnni a korodnál? Eljött a Te időd, most hihetetlen áron megfiatalodhatsz nálunk! Állj ellen a gravitációnak és próbáld ki kezelésünket, mellyel már az első alkalom után látványos eredményt érsz el! Hidd el, Te is meg fogsz lepődni, hát még akik meglátják!Miért jó a Biolifting?

- természetes alapanyagokat használ
- ráncsimító hatása nem “feltöltés” vagy idegbénítás következménye,
- nem okoz mesterkélt hatású változást
- természetes, fokozatos, hosszú távú javulást eredményez
- nincs ismert mellékhatása
- más terápiás eljárásokkal is kombinálható 

 Hogyan?

Egy kollagén indukciós kezeléssel, elektroporációval és egy "titok" feszesítő, ránctalanító pakolással, illetve toka "felhúzással".
A megtisztított arcot először egy kollagénindukcióval előkészítjük a hatóanyagok jobb befogadására. Ezután a GUNA-BIOLIFTING hatóanyagait elektroporációval a sejten belülre juttatjuk. Ezután következik az arc formázása, illetve a dekoltázs ránctalanítása. Ez a problémának megfelelő különböző hatású pakolásokkal történik.
A toka kezeléséhez zsírbontó, feszesítő pakolás kerül, amit egy "felhúzó" kötéssel teszünk még hatékonyabbá. Az arc formázásánál a tápláló pakolásra, egy időre megszilárduló újabb pakolás kerül, amivel kialakítjuk a kivánt formát.

Ezután a dekoltázsra a "titok" pakolás kerül.
20 perc elteltével lekerülnek a pakolások... és tükörbe nézve meglátod a csodát, ezt megigérhetem!
A kezelés kb. 120 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. október 5-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A teljes kezelés 4-5 alkalom, a kupon egy alkalmat tartalmaz, de több is vásárolható. Telefonos egyeztetés szükséges a +36 20 9566433-as számon. A kupon 3 hónapig érvényes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 63.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére