Mai­Kupon

🚌 Lubickolás Rovinjban két időpontban! Egynapos buszos utazás Horvátországba az Isztriai-félsziget festői városkájába 1 főnek 26.990 Ft helyett 19.790 Ft-ért, melyből most fizetendő 2.950 Ft.

Nyári lubickolás Rovinjban, 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:26 990 FtElőlegben fizetendő:2 950 FtTeljes ár:19 790 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Indulás a Népligetből a Planetárium elől. Folyamatos utazás pihenőkkel az Isztriai-félsziget egyik gyöngyszemének nevezett kisvárosig, Rovinjig. Éjszaka az autóbuszon.
Érkezés a délelőtti órákban Rovinjba. A kiálló szirtfokra épült festői városkát különleges romantikája, festői környezete, jó fürdőzési lehetőségei teszik kedveltté. Bárhonnan is érkezzék a látogató, rögtön megragadja tekintetét a Monte Rosso-dombra felkúszó házak fölött trónoló dóm égbemeredő harangtornya. Rovinjnak nincsenek országos hírű műemlékei, mégis sokan keresik fel a Szent Eufémia templom körül kacskaringózó szűk utcákból, közökből, sikátorokból álló óvárost. A városban tett séta után remek kikapcsolódást nyújtanak a romantikus, sziklás öblök, melyek fürdőzésre adnak alkalmat. A benzinkútnál lévő körforgalomnál van lehetőség az autóbuszból kiszállni, majd a hosszú, kiépített tengerparton (a Brace Brajkovic megnevezésű partszakaszon) találhatnak ideális helyet a vízpart mentén. Itt a tengerpart jellemzője, hogy aprókavicsos, sziklás, illetve betonaljzatú. A közelben található a Porton Biondi kemping, étteremmel. Innen nem messze érhető el a rovinji Aquapark, amely elsősorban kisgyermekesek részére ajánlott.

 Kellemes pihenési és fürdési lehetőséget találnak Rovinj óvárosának a csücskén; ez sziklás partot jelent, a fürdőzésre alkalmas területet pedig jelzőbójákkal vették körbe.
Visszaindulás Budapestre 22 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.
Érkezés a reggeli órákban Budapestre.
Fakultatív program lehetőség: hajókázás a Lim fjordon: kb. 25 €/fő (2022-es ár), delfin túra,: kb. 20 €/fő (2022-es ár) a program kb. 2 óra. Kérjük, a részvételi szándékot irodánkban előre szíveskedjenek jelezni!

Egyéb költségek:

BBP + stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő
Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. augusztus 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2023.  augusztus 12-13.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 00:15 órától, a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, a Planetárium mellett)

Indulás: 00:30 órakor

További felszállási lehetőségek az M1-es autópálya mentén, előzetes megbeszélés alapján lehetséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére