Mai­Kupon

Kategóriák

Luca napi karácsonyi vásár, advent Krakkóban (2014.december 12.) – non stop kirándulás 1 fő részére most kedvező áron 14 990 Ft helyett, csak
8 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 350 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ajándékozza meg szeretteit a lengyel főváros karácsonyi vásárának varázslatos élményével!Program:
Indulás december 12-én pénteken, Budapest – Hősök teréről (Műcsarnok oldalában lévő parkoló) - 23:00-kor.

Éjszaka utazás rövid pihenőkkel, érkezés Krakkóba a reggeli órákban.

Krakkóban az a jó, hogy sok meglepetést és izgalmas programokat ígér mindenkinek, aki jól szeretné érezni magát. Az egyik legszebb lengyel város Krakkó, ahol a múlt és a jelen szorosan összekapcsolódik. Krakkóban, az egykori királyi székhelyen még egy rövidebb városnéző túra során is számtalan, nagyon különböző benyomás éri az idelátogatókat.

A belváros és az óvárosi rész ugyan nem nevezhető nagynak, viszont lenyűgöző. Különösen a főtér, ahol elsőre azt se tudjuk, merre induljunk, annyi a látnivaló. Érdemes besétálni a tér közepére és körülnézni, majd közelről is alaposabban szemügyre venni a Posztócsarnokot, a piacteret, a Mária-templomot vagy a Szent Adalbert-templomot. De érdemes kitérőt tenni a zsidónegyedbe (Kazimierz), hűsölni egyet a Planty-ban és sétálgatni a macskaköves, régi utcákon. Emellett sok érdekes múzeum, kiállítás és egyéb kulturális program közül is lehet válogatni.

A Wawel-dombra épült Királyi vár nem véletlenül része a Világörökségnek. Messziről is impozáns látványt nyújt a vörös téglából épült várfal, egészen biztos, hogy nem fogunk csak úgy elsétálni mellette. A vár területére alapvetően ingyenes a belépés, de ha látni szeretnénk a különböző kiállításokat, akkor azokért fizetni is kell.

Krakkóban a főtéren, a történelmi óvárosban van a legnagyobb vásár, 1994 óta tartják itt minden évben, és az itt élők nem véletlenül büszkék rá. A vásáron házikókban kínálják az árusok az ünnephez kötődő díszeket, ajándéknak valókat, lengyel kézműves termékeket, sok helyen kínálnak ünnepi ételeket, "hordókból" pedig az ünnepi forralt bort kóstolhatják meg a látogatók, ami jól esik a hidegben. Közben hagyományos lengyel énekek zendülnek fel.

Egy egész napot könnyedén el lehet itt tölteni.

Az élmények után estefelé hazafelé vesszük utunkat, érkezés a hajnali órákban.


Ár tartalmazza: oda-vissza utat turista busszal, csoportvezetőt, áfát

A képek csak illusztrációk!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 1 350 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Las Palmeras Travel
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére