Mai­Kupon

Kategóriák

Luca napi karácsonyi vásár Zakopaneban és Krakkóban – Utazás 1 fő részére most kedvező áron 17 990 Ft helyett, csak 9 490 Ft-ért! Időpont: 2015. december 12. Most fizetendő: 1 450 Ft! Limitált darabszám!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ajándékozza meg szeretteit a magas helyek között fekvő Zakopane látványával, a lengyel történelmi Krakkó karácsonyi vásárának varázslatos élményével és próbálja ki a Gubalowka siklóját!Program:

Indulás december 12-én (szombaton), Budapest – 5:00-kor Budapestről a SYMA Rendezvényközpont – Dózsa György út elől. Utazás rövid pihenőkkel.

Első állomásunk Lengyelország egyik kulturális központja, a Tátra csodás helyei és mesés völgyei közt rejtőző, csak erre a vidékre jellemző górál hangulatot árasztó Zakopane.
A vonzerő maga a lengyel Tátra, mely sokak szerint a világ legcsodálatosabb hegyvidéke.

Főutcája a Krupówki utca Lengyelország öt leghíresebb utcájának egyike. Ezen az alig 1 km-es utcában számos nemzet tagjai találkoznak egymással.
Végig kereskedők árulják kedvesen és jókedvűen portékájukat, ennek köszönhetően szinte mindig pezsgő élet folyik itt.


Zakopane városában és a környéken a vendéglátásnak nagy hagyományai vannak.
Az első és legfontosabb tényező az, hogy vendég nem maradhat éhesen! Ráadásul a górál konyhaművészet alapja a hús, amit sokféleképpen, de leginkább is hangulatos grilltűzhelyeken szokás elkészíteni.
Ehhez adódik még hozzá rengeteg étterem igazán varázslatos kinézete, a csupa fából épülő, górál használati tárgyakkal berendezett épületekben mindig nagyon otthonosan érzi magát az ember.
S ha még a zenekar is rákezdi...Zakopane híres piaca a Krupówki utca folytatása.
Az első részén található Zakopane gasztronómiailag egyik legfontosabb része, a híres sajtpiac, itt helyi kistermelők házilag előállított sajtjait, szárított vagy ecetes gombáit, lekvárjait lehet megvenni.
Sajtokból van vagy ezer féle, ízük függ a füstölés mértékétől, a sózástól, hogy milyen tejből készítették.
Szerintünk mindenképpen érdemes kóstolni vásárlás előtt.  A sajtpiacon túl, a regionális termékek kapnak helyet.
Itt bőr- és faárúból hihetetlen nagy választék van, de regionális mintájú kendők, ékszerek is kaphatók, no meg persze rengeteg szuvenír.

Maga a piac egészen a Gubałówka hegyre felvezető sikló épületéig tart, majd folytatódik a Gubałówka gerincén.
Az 1123 m magas helyre sikló közlekedik. Fent a hegyen télen-nyáron bazár, éttermek és lovaskocsisok vagy lovasszánosok várnak Titeket! Érdemes egyet sétálni a hegyen a kiépített ösvényen, vagy valamelyik csodás kilátóteraszon ücsörögni kicsit, és megcsodálni a Tátra szépségeit!
Zakopanét elhagyva utunkat Krakkó felé vesszük, ahol egy helyi idegenvezetés keretében ismerkedünk meg a várossal. Krakkóban az a jó, hogy sok meglepetést és izgalmas programokat ígér mindenkinek, aki jól szeretné érezni magát.
Az egyik legszebb lengyel város Krakkó, ahol a múlt és a jelen szorosan összekapcsolódik.
Krakkóban, az egykori királyi székhelyen még egy rövidebb városnéző túra során is számtalan, nagyon különböző benyomás éri az idelátogatókat.

A belváros és az óvárosi rész ugyan nem nevezhető nagynak, viszont lenyűgöző. Különösen a főtér, ahol elsőre azt se tudjuk, merre induljunk, annyi a látnivaló.
Érdemes besétálni a tér közepére és körülnézni, majd közelről is alaposabban szemügyre venni a Posztócsarnokot, a piacteret, a Mária-templomot vagy a Szent Adalbert-templomot, de érdemes sétálgatni a macskaköves, régi utcákon. 
A Wawel-dombra épült Királyi vár nem véletlenül része a Világörökségnek. Messziről is impozáns látványt nyújt a vörös téglából épült várfal, egészen biztos, hogy nem fogunk csak úgy elsétálni mellette.
A vár területére alapvetően ingyenes a belépés, de ha látni szeretnénk a különböző kiállításokat, akkor azokért fizetni is kell.

Krakkóban a főtéren, a történelmi óvárosban van a legnagyobb adventi vásár, 1994 óta tartják itt minden évben, és az itt élők nem véletlenül büszkék rá. Estére fénylő díszbe öltözik a város.
A vásáron házikókban kínálják az árusok az ünnephez kötődő díszeket, ajándéknak valókat, lengyel kézműves termékeket, sok helyen kínálnak ünnepi ételeket, "hordókból" pedig az ünnepi forralt bort kóstolhatják meg a látogatók, ami jól esik a hidegben.
Közben hagyományos lengyel énekek zendülnek fel.

Az élmények után este hazafelé vesszük utunkat, érkezés a hajnali órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. december 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 1 450 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

Ár tartalmazza: oda-vissza utat turista busszal, csoportvezetőt, helyi idegenvezetést, áfát

Ár nem tartalmazza: Gubalowka sikló árát, biztosítást – külön köthető EUB - kb. 500 Ft/fő

Gubałówka return felnőtt jegy: kb. 20 PLN
5 – 26 éves korig és 65 év felett: kb. 16 PLN

Jótanácsok, felszerelések:
- A kirándulásra kényelmes cipőt, réteges, meleg öltözéket, sálat, sapkát, kesztyűt javaslunk.
- Egy kis hátizsákot célszerű bekészíteni, amibe a napközben szükséges dolgokat lehet tárolni.
- A buszra nyakpárna, takaró a komfortosabb utazás érdekében, melyeket napközben a buszon lehet hagyni.
- Feltöltött mobiltelefon.
- Szendvicsek, ásványvíz, üdítő.
- Fényképezőgép
- Pénzváltás még itthon.

Változás jogát fenntartjuk! Az utazást 35 főtől indítjuk!

Engedély szám: U-001630

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Las Palmeras Tours
Cég
Las Palmeras Tours Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére