Mai­Kupon

Macaron készítő tanfolyam – adalékanyagmentesen finomat. 1 főnek a részvétel 18.000 Ft helyett most 15.990 Ft. Ajándékba is adható!

Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai adalékanyagmentes macaronját. A több órás kurzus résztvevői nemcsak megtanulják a receptet és a fortélyokat és megsütik a mennyei roppanós csodát, hanem még a  ganache-t is elkészítik, mellyel végül megtöltik a macaron burkokat. A program végén mindenki ízletes macaronokkal és kis cukrászként tér haza.
Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok.

Gyakorlat teszi a mestert - ezt be is bizonyítjátok a workshop során, ahol egymás után kétszer is meg fogjátok sütni e roppanós csodát, hogy otthon is bátran neki merjetek állni a készítének és bármikor élvezhessétek saját macaronjaitokat. A program végén mindenki ízletes macaronokkal (kb 20 db) és kis cukrászként tér haza.

 



A programot bátran ajánljuk lisztérzékenyeknek is, akik szeretnék elsajátítani a mandulaliszttel készülő finomság elkészítését. A laktózérzékenyek tejmentes módon készíthetik el a ganache-t (tölteléket)."
Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne a konyhádban végre használatba venni a sütőt és valamit alkotni segítség nélkül, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! A macaron az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után.
A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. 

Vásárold meg a kupont magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon!
A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

De mi is a macaron, ez a legtöbbször “arany árban” beszerezhető édesség? A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő kerek édes sütemény. A két korongot általában ganache töltelékkel, vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze. Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett. Napjainkban az egész világban a leghíresebb édességek egyike.

Minimum korhatár: 16 év. (kivétel: cukrász érdeklődésű, ügyes fiatalalok). Kisebb gyerekek szülői felügyelettel vehetnek részt a programon (az ár személyenként értendő).

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés a kuponkódod megadásával e-mailben:
arssocolata@gmail.com.

A kurzusok rendszeresen indulnak főleg hétvégi időpontokkal. Lemondás vagy időpont módosítás a kurzus kezdése előtt legalább 5 nappal lehetséges.

Az Ars Socolata szervezésében több témában is indulnak tanfolyamok. Csapatépítő kézműves édesség készítő tanfolyamok és gasztro kézműves gyerekzsúrok is színesítik a nálunk fellelhető tanfolyam választékot.

Cím: Ars Socolata cukrászműhely, 1073 Budapest,  Nefelejcs utca 19.
E-mail: arssocolata@gmail.com
Weboldal: https://arssocolata.com
Facebook: https://www.facebook.com/ArsSocolata

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ars Socolata
Cég
Ars Socolata Kft.
Szolgáltatás helye
1073 Budapest, Nefelejcs utca 19.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére