Mai­Kupon

Kategóriák

Mágneses Biokerámiás Öv most akciósan 19.990 Ft-ért 29.990 Ft helyett! Dr. Magnet HotMag övvel vége a fájdalomnak!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Önnek is szokott fájni a dereka, esetleg gerinc problémái vannak? Az egész nap ( akár ruha alatt is ) kényelmesen hordható Mágneses Biokerámiás Öv segítségével derekába, gerincébe visszatérhet az élet! Mágnesek + Biokerámia = gyógyszermentes fájdalomcsillapítás!Kiknek ajánljuk a Dr. Magnet Hotmag mágneses biokerámiás övet?

Bárkinek, aki az alábbi állítások közül bármelyikben magára ismer:

 • nem tudja elvégezni napi teendőit a fájdalom miatt
 • nem tud rendesen ülni, mert fáj a dereka és a gerince felső szakasza
 • reggel felkeléskor még mindig érzi az előző napi viszketést vagy fájdalmat
 • nem tud lehajolni a fájdalomtól ( pl. felvenni dolgokat, cipőfűzőt kötni )
 • nem tud kikapcsolódni a családjával, barátaival a fájdalom miatt
 • a fájdalomtól fáradttá, nyűgössé, ingerlékennyé válik
 • vagy egész egyszerűen csak szeretné megóvni gerince épségét.

A Dr. Magnet HotMag enyhíti vagy akár megszüntetheti a kellemetlen érzést derekában, gerincében. A gumis pántoknak köszönhetően mindenki számára ideális és a ruha alatt teljesen észrevétlen marad.

Hordhatja munka, sport, autóvezetés közben is. Viselés közben maximális kényelmet szavatol, tökéletesen megtámasztja és bemelegíti a deréktáji gerinszakaszt és teljes rugalmasságot biztosít a testnek.

Köztudott a mágnesek rendkívüli fájdalomcsillapítása, melyhez most a biokerámia párosul, melynek jótékony hatásaként a Dr. Magnet HotMag a testünk által kibocsátott hőenergiát képes felvenni és ezt az energiát egyenletesen újra leadni. Ez az a folyamat amitől izületi problémáink, fájdalmaink csökkenhetnek, megszűnhetnek! A mágnesterápia pedig csökkenti a fájdalmakat, gyorsítja a szervezet öngyógyító folyamatát!

Szinte nem létezik olyan ember, aki ne tapasztalta volna már meg a hátfájás kínjait.

Ma Magyarországon minden harmadik ember küzd ezzel a problémával. Az érintettek szinte mindegyike kipróbált már valamilyen gyógymódot ennek kezelésére, enyhítésére, beleértve gyógyszereket, a krémeket és a csontkovovácsokat is. A krémekre azonban nem tanácsos ruhát húzni és álatlában kellemetlen a szaguk. A csontkovácshoz időpontot kell egyeztetni, el kell utazni. A gyógyszerek mellékhatásait pedig nem tudjuk kiszámítani.

A mi termékcsaládunk viselése azonban egyszerű és szinte észrevétlan. Családunk legújabb tagja a Dr. Magnet HotMag deréköv bármikor Önnél lehet! Kiválóan hordható ruha alatt, így az emberek csak azt láthatják, hogy Ön fittebb és mozgékonyabb mint korábban! Különösen ajánljuk azoknak, akik hajlamosak a hátfájásra, sportolóknak, fizikai dolgozóknak illetve azoknak akik huzamosabb ideig ülőmunkát végeznek.

Dr. Magnet HotMag segítségével újra élvezheti a szabad mozgás örömét.

A Dr. Magnet HotMag csomag tartalma:

 • 1 db gumis derék öv ( 69*18 cm )
 • 1 db gumis gerinc pánt
 • 1 db csukló pánt ( ajándék )
 • 1 db hordozható táska ( ajándék )

Mi a biokerámia?

Biokerámia - testmeleg sugárzás

A biokerámia egy termék, amely speciálisan kiválasztott ásványok és kerámia-oxidok, mint például alumínium-oxid, szilícium-oxid, stb., kombinációjából nyerhető. Többek között piroelektromos ásványok kerülnek felhasználásra, amelyek képesek a felvett hőenergiát elektromos töltéssé átalakítani. Ez a különböző ásványokból összeállított keverék 1600 Celsius fokra történő felforrósítással kerül összeolvasztásra. Az így nyert különböző ásványokból álló biokerámia olyan képességgel rendelkezik, amely segítségével a felvett hőenergiát távoli infravörös sugárzásként le tudja adni és negatív töltésű ionokat tud termelni. Ezenkívűl képes az emberi test által kibocsátott infravörös hőenergiát felvenni és ezt az energiát egyenletesen újra leadni.

A mágnes szerepe:

A mágneses terápia alkalmazása az ókorba nyúlik vissza. Kínában már i.e. alkalmazták ezt a gyógymódot. a mágnesterápia csökkenti a fájdalmakat, gyorsítja a szervezet öngyógyító folyamatát. Ugyanakkor felgyorsítja a vér áramlását, mellyel a sejtekhez több oxigén jut el. A mágneses erőtér különösen a hajszál erekben javítja az ún. mikro keringést, így a táplálék transzportja, a salakanyagok elszállítása, a hormonrendszer működése és az immunrendszer állapota optimalizálódik.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. szeptember 10-ig,, beváltható 2013. szeptember 30-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

A kupon beváltható 2013 szeptember 30-ig.

Nyomtasd ki a kupont és csak az átvételkor kell fizetni.

A terméket 5 napon belül szállítjuk, szállítási költség nélkül országosan!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Net-Sale Bt
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére