Mai­Kupon

Mágneses Derékfűző 2 x 25 mágnes (600 Gauss) derékfájdalmak ellen a Biopalace webshoptól, most 40% kedvezménnyel 6599 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Dr. Yamamoto féle, 2x25 db (750 Gauss) mágnest tartalmazó rugalmas őv-fűző megszabadítja Önt a derék fájdalomtól, visszaadja rugalmasságát, mozgékonyságát.

Ez a 2x25 mágnes a megmentője mindenkinek, akit deréktáji fájdalmak kínoznak. A fűző teljesen rátapad a bőrre, univerzális mérete, rugalmassága lehetővé teszi, hogy különféle magasságú és súlyú emberek viseljék.

Viselőjét nem akadályozza a mozgásban, és még a leglengébb öltözék alatt sem látszik.Az isiász, reuma, sérülés vagy elváltozás okozta gerinc és  derék fájdalom a múlté. A fűző lehetővé teszi, hogy az ember szabadon változtasson testhelyzetet, a leülés és a felkelés nem követel többé időt, erőt és koncentrálást.

A 2x25 mágnes úgy van beosztva, hogy fedi a derekat, és jótékonyan hat rá. Itt a hagyományos gyógymód és a modern tudomány talált egymásra. A fűző azzal, hogy rátapad a bőrre, emeli a tájék hőmérsékletét, javítja vérkeringését, és ez is segíti a mágnesek fájdalomcsillapító hatását. Mivel ugyanakkor enyhén szorít is, fokozza a törzs stabilitását, tehát csökkenti az újabb sérülés veszélyét.

Ha deréktáji fájdalmak gyötrik, és beszerzi a fűzőt, észre fogja venni, hogy a mágnesek a hasi szervekre is jótékony hatást gyakorolnak. Eleinte a mágneses derékövet 2-4 órán keresztül ajánlott viselni, később aztán lehet egész nap hordani. 
A mágneses derékőv csak kézzel lehet mosni. A mágneses derékőv anyag összetétele:  belöl: 100% Polyester, kívül: 100% Polyamide.

FIGYELEM: A mágneseket nem viselhetik szivsztimulátort (pacemakert), automatikus defilibrátort, inzulinpumpát és gyógyászati tapaszt használó személyek, illetve terhes nők és keringési zavarban szenvedők. Nyílt seben nem alkalmazható. SZABADALMAZTATOTT SEGÉDESZKÖZ, NEM GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1000 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! 

A szállítási idő: 2-7 munkanap a rendelés leadásától számítva.

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére