Mai­Kupon

Mágneses háttámasz 12 db mágnes (600 Gauss) hátfájdalom, testtartási problémák ellen gyermekek és felnőttek egyaránt javasolt! A termék most megvásárolható 4199 Ft-ért a Biopalace webáruháztól!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ez a mágneses háttámasz korrigálja a gerinc és a váll rossz tartását, enyhíti a hátfájdalmat, javítja a testtartást és használhatjuk púposodás ellen is.

Rendszeres hordása esetén ez a 12 mágnessel (600 Gauss) erősített mellényke kiegyenesíti a vállat, biztosítja a gerinc helyes tartását, megszünteti a fájdalmat.

A helytelen testtartás idővel komoly torzuláshoz vezethet, mely később nyomja az idegeket, és ez intenzív fájdalommal járhat!
A mágneses háttámasz kiegyenesíti a vállat, a gerincet a megfelelő helyzetbe állítja, megszünteti a fájdalmat. Gyermekek esetén a csontozat még nem alakult ki teljesen, a háttámasz segítségével hozzászoktatható a gyermek a helyes testtartáshoz. Ugyanakkor egy új érzést is kialakít: az egyenes és helyes testtartás kellemes érzését. Ha a gyermekeket arra kell motiválni, hogy hordják a háttámaszt, az is segít, hogy teljesen hozzátapad a testhez, és a legvékonyabb ruha alatt is hordható.

A háttámaszt nemcsak gyermekeknek, hanem felnőtteknek is ajánlott. Sokan nem is tudják, hányféle fájdalmat okozhat az állandó rossz testtartás. Hányan és hányszor okolják a huzatot, ha fáj a nyakuk vagy a gerincük nyaki része? Pedig lehet, hogy csak arról van szó, hogy sokáig ültek munkahelyükön, a tévé vagy a számítógép előtt nem jó pózban. Az a tizenkét erős mágnes, amely úgy van elhelyezve, hogy fiziológialak szünteti meg a fájdalmat, nagy megkönnyebbülést hozhat mindazoknak, akiknek a hátuk és a válluk fáj.

A háttámasz ugyanakkor arról is gondoskodik, hogy megváltoztassuk helytelen testtartásunkat, amely a fájdalomhoz vezetett. A mágneses háttámasz a legjobb és a legeredményesebb megoldás, ha helytelen testtartás okozta problémákról, van szó. Kezdetben a mágneses háttámaszt, 2-4 órát érdemes viselni, később akár egész nap is hordható!

A terméket csak kézzel lehet mosni. A mágneses háttámasz anyag összetétele: 40% Polyester, 20% Nylon, 10% Rayon, 30% Synthetic leather.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1000 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! 

A szállítási idő: 2-7 munkanap a rendelés leadásától számítva.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére