Mai­Kupon

Mágneses lepedő (132 cm x 72 cm) AJÁNDÉK párna betéttel (55 cm x 47 cm) a Biopalace webáruháztól, most 14 000 Ft helyett 8400 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretne mindig kipihenten és boldogan felébredni? Akar itt a kézenfekvő megoldás a mágneses lepedő és az ajándék párnabetét segítségével.

Alvászavarok ellen nem kell többé gyógyszereket szednie, mert a mágneses termékek segítségével most nyugodtan végig tudja aludni az éjszakékat! 

A Dr. Yamamoto mágneses lepedő és a mágneses párnabetét összesen 147+16 darab mágnest tartalmaznak. A mágnesek emelik a test hőmérsékletét, javítják a vérkeringést, garantált a kiváló pihenés!A mágneses tér elinditja a vérkeringést és több oxigént juttat a sejtekbe, izmokba. Az isiász, reuma, sérülés vagy elváltozás okozta gerincfájdalmak mostantól a múlté. A lepedő lehetővé teszi, hogy az ember szabadon változtasson testhelyzetet, a leülés és a felkelés nem követel többé időt, erőt és koncentrálást. Lefekvéskor nem az lesz az első gondolat: Hogyan kelek fel? Itt is a hagyományos gyógymód és a modern tudomány talált egymásra. 

A terméket csak kézzel lehet mosni! A mágneses ágybetét anyag összetétele: Selyem és szivacs

FIGYELEM: A mágneseket nem használhatják szivsztimulátort (pacemakert), automatikus defilibrátort, inzulinpumpát és gyógyászati tapaszt használó személyek, illetve terhes nők és keringési zavarban szenvedők. Nyílt seben nem alkalmazható. SZABADALMAZTATOTT SEGÉDESZKÖZ, NEM GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1000 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! 

A szállítási idő: 2-7 munkanap a rendelés leadásától számítva.

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére