Mai­Kupon

Mágneses térdvédő 4x8 mágnes (600 Gauss) térdfájdalom és térdproblémák kezelésére a Biopalace webshoptól, 40% kedvezménnyel 4199 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A dr. Yamamoto-féle rugalmas térdvédő 32 darab mágnest tartalmaz, melyek az egész térdkalácsot fedik, de nem nyomják, megszüntetik a fájdalmat, de Önt nem zavarnak járás közben.

A mágneses térdvédő jó minőségű, rugalmas vászonból készül, univerzális méretű. 

Ha térdhajlításkor mindig fájdalommal küzd és térdproblémák nehezítik meg mindennapi életét akkor a Yamamoto-féle, 32 mágnest (600 Gauss) tartalmazó rugalmas mágneses térdvédőre van szüksége!A térd az ember egyik legmegterheltebb ízülete. Már a legkisebb elváltozásai is nagy fájdalommal járnak. Számos kiváló sportoló karrierjének éppen e fontos testrész sérülése vetett véget. De nem csak azoknak van gondjuk a térdükkel, akik a végletekig megterhelik. A porc egyszerűen kopik az évek során, a különféle negatív hatások, pedig meggyorsíthatják ezt a folyamatot. Sok ember azért tölti napjait lakásának négy fala között, mert a térdébe nyilalló hatalmas fájdalom miatt nem tud lépcsőt járni.

A térdre húzott mágneses térdvédő nem gátolja viselőjét a mozgásban, a térd hajlítható, guggolni is lehet. A mágnesek pontosan úgy vannak elhelyezve, hogy fedjék az egész térdkalácsot, de olyan aprók és olyan jól vannak rögzítve, hogy mozgás közben nem érzi őket az ember.

A mágneses térdvédő viselése lehetővé teszi a kocogást, de még a sportolást is, és nem kell félni attól, hogy valamilyen mozdulat fájdalmat fog okozni. A fájdalom jellegétől és intenzitásától függően a térdvédőt néhány óráig kell viselni, de akár egész nap is hordható. Ez nem okoz semmiféle gondot, mert a mozgásban nem akadályoz, és még vékony ruha alatt sem látszik. Az, hogy viseljük, csak a kellemes érzésből tudható.

A terméket csak kézzel lehet mosni. A mágneses térdvédő anyag összetétele: Kívül: Pamut 75%, Elastan 25%, Belül: Polyeszter 65%, Pamut 35%

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1000 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -irányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! 

A szállítási idő: 2-7 munkanap a rendelés leadásától számítva.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére