Mai­Kupon

Kategóriák

Magnetspace Family Perfect Day I. Miskolc és térsége Fitness-, Egészség-, Szépség- és Divat Fesztivál 2014. június 7(9:00-20:00)! Páros jegy most 7000Ft helyett csak 3500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Vegyél részt velünk családod minden tagjával  június 7.-én a Family Perfekt Day-en! Június 7.-én minden kedves résztvevőt a 3 éves gyerkőctől a 80 éves nagyikig egy Paradicsom vár a Miskolci Sportcsarnok és Jégcsarnok egész területén reggel 9h-től este 20h-ig!Mitől lesz ez egy ,,Tökéletes Nap"? 

  Megmutatjuk nektek:

 • mert ha elővételben megvásárolod a jegyedet, már egy több ezer forintot érő Ajándékcsomaggal leszel gazdagabb
 • miért érdemes az egész napodat velünk töltened, mert a jegyed lesz a te Tombolád! A nap folyamán a programok között több Százezer forintnak meglévő Ajándékokat fogunk kisorsolni!
  De milyen Ajándékok is ezek : Wellness hétvégék, Sportszer ill. Fitness vásárlási utalványok, Táplálékkiegészítők, Fitness - Wellness bérletek, Testkezelések, Márkás táska-cipő vásárlási utalványok, Szépségápolási csomagok, divatékszerek, modelltanfolyamok stb.

 

 • Vajon  ki NYERI MEG A FŐ DÍJAT ki kapja meg a ,, Tökéletes Nő " címet AMINEK TÖBB SZÁZEZER FORINT AZ ÉRTÉKE? A szerencsés nyertes kívánsága szerint fogja összeállítani az Ő saját "Tökéletes Napját"!
 • ha szeretsz Jótékonykodni és fontosnak érzed a miskolci iskolák sportszereinek bővítését  a  Jegyvásárlásoddal már meg is teszed
 • ha csak egyszerűen megszeretnél ismerkedni a helyes táplálkozással, életmódod szeretnél váltani, szűréseken szeretnél részt venni,megszeretnéd őrizni vagy vissza szeretnéd kapni az egészségedet testileg és lelkileg, imádod a divatot és kíváncsi vagy a legújabb trendekre Standjainkon képzett szakemberek fognak várni bizalommal.

 

 OTTHON NE HAGYD A GYERKŐCÖDET :-)

 • Gyermekedet az egész Jégcsarnok területén a Paradicsom fogja várni!
 • A Rippel testvérek egész iskolájukkal és tanáraikkal  együtt felépítik a Sportág választó Birodalmat  és együtt edzenek a gyerekekkel 
 • De a bohócoktól, az ugráló várakig, az arcfestéstől a kézműves foglalkozásokig, gyerek aerobiktól a táncbemutatókig rengeteg program fogja várni őket

 

 • A Szombat esti bulidról is gondoskodunk!

 

A Family Perfekt Day-t egy Király Viktor koncert fog zárni 19h-tól!

Az éjjeli After Party-t pedig a Rokwell-ben tartjuk, ahova a karszalagod felmutatásával 50%-os  belépő jegy kedvezményben részesülsz!


Reméljünk veled együtt fogjuk eltölteni ezt a ,, Tökéletes Napot" !

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 7-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kupon beváltása:

Miskolc Városi Sportcsarnok Generali Aréna, Görgey u. 19.

A belépőjegy a kinyomtatott mai kuponos akciós kuponnal lehet az előregisztráltak részére felállított jegyvásárló pavilonnál átvenni a rendezvény helyszínén és napján 8:30-tól.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Herczeg és Társai Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
Miskolc, Görgey u. 19.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére