Mai­Kupon

Március-április a tavaszi nagytakarítás ideje! Miért szenvednél, ha szakemberek megcsinálják helyetted?
Most akciós áron 15000Ft helyett 5000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Télen becsukódunk, legfeljebb percekre merjük kinyitni az ablakokat, rajongunk a konvektor duruzsolásáért, de egyszercsak azon kapjuk magunkat, hogy napok óta nem csavartuk fel a fűtést és a ház előtti fák is egyre zöldebbek. A tavasz első napsugarai végre bekukucskáltak az ablakon, ezzel együtt remekül láthatóvá téve azt is, hogy a takarítás kis angyala az elmúlt hónapokban téli álmot aludt. A sötét téli hónapok porréteget vontak a bútorokra, pókhálóval szőtték be a sarkokat, és esőcsepp nyomokat mintáztak az ablakokra. Ideje egy alapos nagytakarítás alá vetni az egész lakást!Sokan fognak ebben az időben tavaszi nagytakarításba, hogy a húsvétot már makulátlan tisztaságban várhassák. EBben segít a Berényi Service, aki továbbá vállalja:

  • Irodaházak
  • Irodák
  • Magánházak
  • Lakások
  • Üzletek
  • Lépcsőházak
  • Egyéb épületek

takarítását, nagytakarítását, pipere takarítását, valamint üvegfelületek, portálok tisztítását. Továbbá bútorok mozgatását, ablaktisztítást, porszívózást, felmosást.

 

A Berényi Service kizárólag tapasztalattal és szakképesítéssel rendelkező, leinformált, megbízható munkatársakkal dolgozik. Cégünk természetesen rendelkezik személyesen megtekinthető referenciával, mellyel kapcsolatban érdeklődhet kollégáinknál.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06202685231-es telefonszámon.

A takarítást 2 fő végzi.

A takarítás maximum 6 órán keresztül tart.

Az ajánlat maximum 150 négyzetméteres lakás teljes nagytakarítására szól.

A takarítóeszközöket mi szolgáltatjuk, de a tisztítószereket a megrendelőnek kell biztosítania.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Berényi Service
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére