Mai­Kupon

🚌 Márton napi libalakoma a Tamás Tanyán, Nagykőrös látnivalói lovas taxival és Tiszakürt felkeresése. A novemberi egynapos buszos utazás 1 főnek 13.990 Ft helyett 9.990 Ft, most fizetendő 1.500 Ft.

Márton napi buszos kirándulás Nagykőrösre és Tiszakürtre - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:13 990 FtElőlegben fizetendő:1500 FtTeljes ár:9 990 Ft29% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Márton napja fontos fordulópont volt a naptárakban: vidéken ekkor fejeződtek be a mezőgazdasági munkák, ezen a napon zárult le a gazdasági év. Szent Márton ünnepén libát illik enni és újborral szokás koccintani. Márton-napon kóstolták meg először az újbort, és vágták le a tömött libákat, hiszen ez volt a 40 napos karácsonyi böjtöt megelőző utolsó nap, amikor kiadósan, jóízűeket lehetett enni, és mellette mulatozni. Úgy tartották a régiek, hogy minél többet isznak ilyenkor, annál több erőt és egészséget töltenek magukba. Márton-napon kötelező libás ételt fogyasztani, hiszen a mondás szerint, aki Márton-napon libát nem eszik, egész éven át éhezik!
 

Az utazás programja:

Mai programunkat Nagykőrösön kezdjük. A város látnivalóit rendhagyó módon lovas taxival fogjuk felfedezni. Természetesen megismerkedünk az Arany János Gyűjtemény gazdag anyagával is, ahol a helytörténeti kiállítások mellett a város híres lakójának, Arany Jánosnak az emlékeivel is. Szekéren poroszkálva ismerjük meg a város nevezetességeit, legszebb helyeit, pl. a Csónakázó tavat, vagy olyan különlegességeket is, mint a Zsinagóga épülete. Látogatást teszünk a református templomba, ahol félórás program keretében ismerhetik meg a templomot és orgonájának történetét, mely után egy orgonaművész játékát is meghallgatjuk. Innen Tiszakürtre folytatjuk utunkat, ahol egy arborétumi séta következik. A Tiszazugban található arborétumot a szarvasi Pepi-kerthez hasonlóan szintén a Bolza családnak köszönhetjük, főúri kertből lett arborétum. Az arborétumban több mint 500 fa- és cserjeféle él, közöttük néhány nevezetes egyedet is láthatunk. Ilyen például az a több mint 150 éves tiszafa, amelyet még gróf Bolza Péter ültetett. Az arborétumi séta során egy kilátót is felkereshetünk, melyre csigalépcsőn juthatunk fel. Az arborétum mindig szép, de az őszi szín kavalkád idején egészen különleges. Innen már a Tamás tanya következik, ami egy 37 épületből álló tanyakomplexum. Itt fogjuk elfogyasztani hagyományos Márton napi lakománkat.  Menü: Csemői libaleves házi lúdgégével, Spékelt libacomb pezsgős lilakáposztával, hagymás törtburgonyával. Kézzel húzott házi túrós és almás rétes.

Budapestre várható visszaérkezés, 19-20 óra között. 

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Márton napi lakoma 

Egyéb költségek:

Belépők: kb. 4.500- Ft/fő.

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. november 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2021. november 11. (csütörtök)

Most fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 8.490 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7.30 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)
Indulás: 8.00 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére