Mai­Kupon

Kategóriák

Másfél órás állapotfelmérés Neurofeedback módszerrel, mentális és érzelmi problémáid megoldására 15.000 Ft helyett most csak 9.990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Véget vethetsz álmatlan éjszakáidnak, régóta foglalkoztató lelki problémáidnak, ha most ajánlatunkat választod. Legyenek párkapcsolati, vagy egyéb, régóta emésztő gondjaid, tanulási nehézségeid, most nem csak szembesülsz velük, hanem vizuálisan is látod, hogyan változtathatóak a kellemetlen ÉRZÉSEK pozitívvá, vagy éppen hogyan semlegesítheted őket! Pszichoterapeutánk megoldási lehetőségeket mutat Neked!A Neurofeedback...

...egy új pszichológiai módszer. Vizuálisan is láthatóvá válnak a belső, mentális folyamataink. A pszichés, mentális működésünket megláthatjuk az agy hullámaink tükrében. A két agy félteke működése különböző. A jobb félteke inkább érzelmi, a bal félteke racionális. Tanulásnál, figyelmünk összpontosítása miatt mindkét félteke együttműködésére szükségünk van. A két félteke együttműködését nevezzük koherenciának. Ezt az együttműködést most vizuálisan is láthatod, a számítógép képernyőjén. Sőt nemcsak láthatod, megtapasztalhatod milyen gondolatok, érzések gátolnak abban, hogy jobb legyen az iskolai teljesítményed. Megláthatod melyik agyi területed van éppen mással elfoglalva. Irányíthatod a figyelmed segítségével a saját mentális működésedet. Mindezeket az eredményeket az agyhullámok irányíthatóságával éred el.

Szükséged van az ALFA hullámra, amely a jobb féltekében a nyugodt, stresszmentes figyelmet biztosítja. Fontos a BÉTA hullám, amely a bal féltekében a logikus, racionális, tervezés alatt működik. Amikor stressz hatás ér, lehangolt vagy, nem tudsz figyelni, az ALFA tevékenység csökken a jobb féltekében. Megtanulható, hogyan bánj magaddal ahhoz, hogy optimális legyen a mentális beállítódásod. Néhány alkalomra lesz ehhez szükséged. Általában öt alkalomra. Hozzáférhetsz a mentális erőforrásaidhoz ezzel az új pszichológiai módszerrel.

Vezetőknek, menedzsereknek megspórolhatja fejlesztés fáradságos munkáját. Ez a módszer hatékonyan és gyorsabban segít felmérni és fejleszteni a kívánt kompetenciákat. A vezetővé váláshoz intuíciódra is szükség van, hozzáférhetsz ehhez a képességedhez a módszer használatával. Mindezt megtapasztalhatod és még tanulhatod is.

Amikor nem tudsz relaxálni, ellazulni, aludni vagy pihenni, vagy nem tudsz DÖNTENI, PROBLÉMÁT megoldani, az agyhullámok irányítása saját magad által megoldást hozhat.

A módszer hatása:

  • Jobb lesz a közérzeted,      
  • Jobb lesz a kapcsolatod másokkal,         
  • jobban kezeled a stressz helyzeteket,        
  • Javul a tanulásban, munkában a teljesítményed.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 13-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges! Az Egészségügyi és Tanácsadó Központ a City Corner Café felől is megközelíthető, mely az irodaház földszinti aulájából nyílik.

A http://www.dpek.hu/linken tud időpontot foglalni. 

Bejelentkezéshez töltsd ki a az Időpont egyeztetés kérése részt, 48 órán belül visszahívnak. Bejelentkezéskor nem kell megadnod a kuponkódod.

E-mail-es időpont kiadás nem lehetséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Cég
Osteoarch Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 25 City Corner irodaház földszint
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére