Mai­Kupon

🚌 Mátrai kalandok ősszel - Recsk, Sirok... Az októberi buszos kirándulás 1 főnek 10.990 Ft helyett 6.490 Ft, most fizetendő 980 Ft.

Mátrai kalandok ősszel, buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:10 990 FtElőlegben fizetendő:980 FtTeljes ár:6 490 Ft41% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az utazás programja:

Elutazás reggel 7:30 órakor a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szembe). Első állomásunk Tarnaszentmária, ahol az ország legrégebbi ma is működő templomát nézzük meg. A nagy valószínűséggel a X. század utolsó harmadában épült templom stílusa bizánci hatásról árulkodik. Innen Sirokra utazunk. A Mátra legnagyobb, legjelentősebb várromja a festői környezetben, egy meredek vulkáni csúcson magasodik. A nemrég felújított vár meglátogatása igazi kaland. A parkolóból egy kisebb kaptató leküzdése után jutunk a várfalakhoz. Az alsó várban található kiállító épületben elsősorban a török korra emlékeztető kiállítást találunk. A várat érdemes körül sétálni. Nemcsak a lenyűgöző panoráma, hanem az érdekes szikla alakzatok látványa miatt is. Egykor a település természeti adottságainak köszönhetően kiemelt iparággá vált a kőbányászat, kővágás, kőfaragás. A 60- as években mintegy 20 kőfaragó működött a faluban. Sirok szülötte Borics Pál szobrászművész, akit a „kő gyermekének” neveztek el, és aki művészi szintre emelte a tufakő faragását. Az ő hagyatékával is megismerkedünk a látogatás során.Ezután Recskre látogatunk el. A kis, csendes mátrai falutól délre a kőbánya mellett 1950 nyarán az Államvédelmi Hatóság (ÁVH) kényszermunkatábort létesített szovjet mintára. A magyar gulág 3 éven át működött a legnagyobb titokban. A tábor egykori területén megrendítő emlékparkot hoztak létre. Felépült egy valósághű barakk, és az egykori őrtorony is.

Ezt követően Mátraderecske következik, ahol hazánk egyetlen mofettája található. Itt megismerkedhetünk a széndioxid gyógy-gázfürdő kezelések hatásaival, az épülettel, és egy 15 perces próbakezelésre is lehetőség nyílik.

Utolsó állomásunk Mátraballa. Itt a Palóc Tájházat keressük fel. A falusi mindennapok használati tárgyai mellett, többek közt egy palócbaba kiállításban is gyönyörködhetünk. A falu egyedülálló látványossága a Millenniumi Csodaszarvas.

Belépők: kb. 3.200,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. október 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2021. október 17. (vasárnap)

Most fizetendő 980 Ft, a fennmaradó 5.510 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7.00 órakor a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe)
Indulás: 7.30 órakor


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére