Mai­Kupon

Mellemelő tapasz - láthatatlan fegyver a gravitáció ellen ! Hypoallergén és vízálló, átlátszó és észrevétlen - bomba forma szike nélkül ! 1 csomagban 5 pár tapasz 4000.-ft helyett most 1950.-ft-ért a tiéd!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Természetesen, szabadon és formában! Észrevétlen, átlátszó, egyszer használatos mellemelő tapasz hihetetlen áron! 1 csomagban 5 pár ( 10darab ) tapasz 4000.-ft helyett 1950.-ftért!Zavar a pánt, szorít a kapocs, mégsem szabadulhatsz a melltartódtól? Forradalmi találmány a nőknek! Pici segítség, mégis mennyi gondot megold!

A mellemelő tapasz nemrégiben még csak a tengeren túlon, a filmes köröben volt elérhető, a sztárok fürdőszobájában, de ma már bárki számára hozzáfeérhető, aki inkább a kompromisszumok ( és melltartó ) nélküli szabadságot választja!

Legyen akár mély kivágású a top, vagy egy izgalmas vékony kis ruha, de akár a legcsodálatosabb fürdőruha, a mellemelő tapasz mindegyik esetben megállja a helyét és láthatatlanul "hozza a formáját"!

 

Így használd :

1.Távolítsd el a hátlap alsó felét , helyezd pontosan a mellbimbó körlet feletti bőr részhez,majd simítsd a mellhez a mellemelőt.

2.Távolítsd el a hátlap felső felét,emeld a mellet a kívánt pozícióba,majd nyomd rá a bőrödre és simítsd a mellemelőt a helyére.


Ennyire egyszerű!

Próbáld ki és élvezd, hogy minden a helyén van !


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 15-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

- Egy kupon megvásárlásával 1 csomag Mellemelő tapaszt kapsz, amelyben 5pár (10darab) , egyszer használatos tapaszt találsz.

- A-D kosárig használható !

- Bármennyit vásárolhatsz saját részre, illetve ajándékba is.

- Ha postán szeretnéd megkapni a terméket, a rendelésed leadása után email-ben jelezd az info@ezremek.eu címen a neved és a termék darabszám megadásával és a válaszban kapott bankszámlaszámra kell utalnod az 500ft postaköltséget (2 csomagonként).

- Személyes átvételre is van lehetőséged, a cím :

Stílus Függöny üzlet

2120 Dunakeszi, Fóti út 65-67.

Nyitvatartás :

Hétfő-Péntek : 10-18h

Szombat :       10-14h       

Bejelentkezés nem szükséges, a kinyomtatott kuponod leadásával kapod meg a terméket!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Modotel kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Fóti út 65. - 67.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére