Mai­Kupon

Mellfeszesítés látványos eredménnyel, műtét nélkül! 5 alkalmas kezelés hatékony módszerrel teszi ismét feszessé kebleid 25.000 Ft helyett 6.990 Ft- ért, ebből most fizetendő 1.750 Ft.

Mellfeszesítő kezelés, 5 alkalom - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:25 000 FtElőlegben fizetendő:1750 FtTeljes ár:6 990 Ft72% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nem vagy elégedett melleiddel? Egy forradalmi kezelést hoztunk el Neked, mely segítségével műtét nélkül lehetnek újra feszes kebleid.

Ez az eljárás a pulzáló vákuum, az elektrostimuláció, a vibráció és a vörös led fény technológiákat egyesítve növeli és feszesíti a melleket.

A vákuum kezelés okozta gyakran ismétlődő, tartós, lágy mechanikai hatásra a szöveti sejtek száma megduplázódik és a sejtszövet anyagcserében olyan biokémiai változások indulnak el, amelyek növekedéshez vezetnek. Először a mellek felső, dekoltázs íve duzzad meg és mozdul el finoman felfelé.

Majd az egész mell kitelítődik és mérhetően felfelé húzódik, és állóbbá alakul. Ennek az a magyarázata hogy a mellekben szövetszaporulat képződik és jelentősen bővebb lesz a szövetek vérellátása.

 

A szakember a vákuumos, vibrációs eljárás során segít, hogy a méreganyagok távozni tudjanak a szervezetedből. Így a bőr felfrissül, és gyorsan visszanyeri korábbi feszességét.

Ne ijedj meg, a vákuum nem kelt kellemetlen érzést, olyan mintha egy kellemes masszázs lenne. Az infravörös fény pedig beindítja a kollagén termelést, mely során a sejtek újraépülnek.

MENSTRUÁCIÓ  IDEJÉN  NEM  AJÁNLOTT!

Kezelés időtartama: 40 perc / alkalom

Ajánlott: 80-as  kosárméretig!

Az ajánlat tartalma:

Mellfeszesítő kezelés, 5 alkalom

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  csak akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

Most fizetendő 1.750 Ft, a fennmaradó 5.240 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Az ajánlat tartalma:

Mellfeszesítő kezelés, 5 alkalom

Új Cím: Zuglói Szépségklinika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére