Mai­Kupon

Kategóriák

Mellnagyobbítás altatással, implantátummal most CSAK 550 000 Ft-ért a Silvermount Plasztikai Sebészet jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Sokan a nők közül meglátogatják a Silvermount Klinikát, mert feszes domborulatokról álmodnak.

Dr. Kovács Annamária élen jár az emlő nagyobbításban, segít a magyar, vagy külföldi pácienseknek, akik boldogtalanok mellük méretével, vagy formájával. A doktornő szakembere az emlő implantátum kiválasztásának és elhelyezésének, így gyönyörű női formákat, idomokat tud létrehozni a praxisában a magyar és külföldi pácienseinek, bármely életkorban. Amennyiben nagyobb térfogatú domborulatot szeretnél, vagy meg szeretnéd őrizni formás, hetyke melleidet, amilyenek fiatalabb korodban voltak, Dr. Kovács Annamária elvégzi az emlő nagyobbítást, annak érdekében, hogy elérhesd esztétikai kívánságaidat.Az ajánlat tartalma:  

-mellnagyobbítás (német texturált felszínű implantátummal együtt, a készlet erejéig)

-altatással

-24 órás megfigyeléssel a klinikán (1 éjszaka)

-a konzultáció

-az összes kontroll vizsgálat

 

A mellnagyobbítás kb egy, másfél órás műtét, mely során egy idegen anyagot, ún. implantátumot teszünk be a mell szövetei alá, ezzel megnagyobbítva a mell méretét.

Jelen esetben texturált felszínű protézisek kerülnek beültetésre, mely nem zavarja a nőt a későbbiekben sem későbbi gyermek szülésben-szoptatásban. A szilikon implantátum semmilyen betegséget nem okoz a szervezetben.

Az implantátum élettartama kb. 10-15 év, mely után esetleges csere megfontolandó.

Egy páciens egy kupont válthat be, a műtétre legkésőbb november végéig van lehetőség. 

 

Klinikánk 
Magyarországon, Budapesten a Silvermount Klinikán gondosan ügyelünk a kívánságaidra, és a legjobb tudásunk szerint járunk el veled kapcsolatban. A páciensek, akiknek plasztikai sebészre van szükségük ahhoz, hogy megjelenésük előnyösebb legyen, biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb szintű sebészeti ellátást biztosítjuk számukra.

Az első konzultációtól a felépülésig, az orvosok és a személyzet a páciens ellátását és biztonságát teszik az első helyre. Számodra is számtalan beavatkozás közül mi azt ajánljuk, ami a szükséges. Szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy kedvező és eredményes legyen az együttműködésünk és azt az eredményt kapd, amiről mindig is álmodtál.

 

A plasztikai sebészet teljes tárháza

A Silvermount Klinikán Dr. Kovács Annamária széles tárházát ajánlja a sebészi és nem sebészeti beavatkozásoknak, melyek ideálisak a mell, test, arc és a bőr kedvező megjelenésének az elérésére. Az emlőnagyobbítás és mellfelvarrás, zsírszívás és alakformáló eljárásokkal a doktornő segít a formás, vonzó alak elérésében, melyet elképzeltél. Sok páciens érdeklődik az öregedés lassítása, vagy jeleinek mérséklése iránt. Ilyenkor javasolja az arcplasztikát, mint sebészeti beavatkozást, vagy nem műtéti megoldásként a feltöltő anyagokat, melyekkel finomítani lehet az arcvonásokat, valamint megőrizni a fiatalos arcbőrt.

 

A műtét utáni elhelyezés

Számtalan műtét nem kíván hosszabb kórházi elhelyezést, mint 24 órás megfigyelést. Ennek érdekében a klinikán kényelmes, otthonos szobákban történik a műtét utáni éjszakára az elhelyezés. Amennyiben bármilyen kérdésed felmerül a Klinikával kapcsolatban, vedd fel a kapcsolatot a személyzet egy tagjával a megadott elérhetőségeinken. 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. augusztus 22-ig,, beváltható 2013. november 30-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Az ajánlat csak a kuponnal érvényes! További információkért kérem vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval!

Kapcsolatfelvétel

Doktornő: Dr. Kovács Annamária 

Klinika: +36 1 2501873
Klinika mobil: +36 30 5144535
Orvos mobil: +36 20 4448855
E-mail: drkovacsannamaria@gmail.com
Skype: silvermountcentrum

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Silvermount Plasztikai Sebészet
Cég
Soft Touch KFT.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1037 Budapest, Remete köz 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére