Mai­Kupon

Méregtelenítse szervezetét a kiváló minőségű, svájci gyártmányú 60 darabos Acti Drainer spárga, csalán, feketeribizli és C vitamin kapszula segítségével, most a BioPalace webáruház kínálatából 3000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy jó és hatékony méregtelenítő vagy tisztító kúra után hatékonyabbá válik a tápanyagok feldolgozása, kiegyensúlyozottabb lesz az anyagcsere, erősödik az immunrendszer. Ennek köszönhetően sokkal nehezebben betegszünk meg de a méregtelenítés segítségével javul a szervezet regenerációs folyamata is. Nem beszélve arról,hogy hatékonyabban tudják támogatni a felesleges kilók leadását is. A 60 darabos Acti Drainer spárga, csalán, feketeribizli és C vitamin kapszula ebben a folyamatban kiváló segítőtársa lehet. 

 

A Medosan svájci gyártmányú, minőségi termékeket állít elő. Céljuk, hogy kiváló minőségű termékeiket minél többen megismerjék, és a termékeket vásárlók ezáltal egy magasabb színvonalú életminőséghez juthassanak. 

 

 

 Az Acti Drainer spárga, csalán, feketeribizli kapszula plusz C vitamin hozzáadásával segíti a szervezet méregtelenítési folyamatát. a svájci gyártmányú kiváló minőségű termék egy enyhe vízhajtó és természetes vértisztító hatással rendelkezik. Naponta 3 kapszula szedése javasolt, így egy csomag 20 napra elegendő. 

 

Az Acti Drainer kapszulák egyik nagy előnye, hogy kíméletesen segíti elő a szervezet méregtelenítési folyamatait és nem borítja fel a szervezet saját vízgazdálkodási rendszerét, mivel kizárólag csak a felesleges raktározott víz távozását segíti elő. Ezzel párhuzamosan a szervezetben lévő szennyeződések és toxinok távozásában is hatékonyan részt vesz.  Természetes összetételének köszönhetően vértisztító hatással is rendelkezik. 

 

Előnyei:

 

• Nem meríti ki szervezetet a méregtelenítés során. 

• Segítségével Ön stressz nélkül tud egészségesebbé és fittebbé válni. Egészséges étrend megtartása mellett egy hét alatt akár 5 kg-ot is lehet fogyni segítségével. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon!


Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez, a csomagolás és kiszállítás ára 1000.-Ft. Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt.


Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -irányítószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! Szállítási idő: A kupon hirdetés lejárta után 7-10 nappal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére