Mai­Kupon

🚌 Mesél a bécsi erdő és rózsafesztivál Baden bei Wien-ben. Júniusi buszos utazás 1 főnek 10.900 Ft helyett 7.990 Ft. Most fizetendő 1.000 Ft.

Egynapos buszos kirándulás a bécsi erdőbe - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:10 900 FtElőlegben fizetendő:1000 FtTeljes ár:7 990 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy különleges nyári körutazásra invitáljuk vendégeinket a Bécsi erdőbe, ahol először Európa legnagyobb földalatti tavát ismerhetjük meg, majd a Lichtenstein család ősi fészkét fedezhetjük fel. A nap csúcspontja látogatás Baden bei Wien városkában, ahol június 1-én van a híres RÓZSAFESZTIVÁL, a szintén híres rózsanapok nyitó rendezvénye.

          
Az utazás programja: 

Reggeli indulásunkat követően kora délelőtt érkezünk a Bécsi erdőben található Hinterbrühl településre,  ahol Európa legnagyobb földalatti tava, a Seegrotte (Tavasbarlang) található. A világ egyik csodálatos természet alkotta remeke. A barlang hőmérséklete egész évben átlag 8 Celsius fok. 1912-ben, az egykori gipszbányában robbantás során hatalmas erővel több, mint 20 millió liter víz zúdult a járatokba és tárnákba. A víz betörése nyomán tó keletkezett. A harmincas években nemzetközi barlangkutatókból álló csoport elhatározta, hogy ezt a nem mindennapi természeti látnivalót a nyilvánosság számára is látogathatóvá teszik, amely azóta is rangelső turisztikai látványosság. A sejtelmes földalatti világban találunk múzeumot, kápolnát. A tavon csónakokon kalauzolják az érdeklődőket, amely páratlanul gyönyörű látványt nyújt a látogatóknak. Közel egy órás vezetett túra alatt gyalogosan és motorcsónakkal tekinthetjük meg a barlangot, melyhez magyar nyelvű audiós eszközt is biztosítanak.

Következő állomásunk Maria Enzersdorf faluban lesz, ahol a Bécsi erdővel körül véve, 300 méterrel a tengerszint felett, a 12. század elején egy sziklás gerincen található a Liechtenstein család vára. A vár építtetője Hugo von Petronell volt, aki magát „von und zu Liechtenstein”-nek hívatta, így ő számít a család ősapjának, a vár pedig a névadó szülővára lett a családnak, akiknek a leszármazottai a jelenlegi Lichtensteinben élnek. A vár a 14. majd a 16. században nagyobb bővítésen esett át, a köveket a szentmargitbányai kőfejtőből hozatták. Az 1700-as években még egy angol kertet is létrehoztak itt. A várhoz több lépcsőn keresztül juthatunk fel. Helyi vezető mutatja be a várat: a korabeli bútorzatot, fegyvergyűjteményt, lakószobákat. Az épület balkonjáról csodálatos a kilátás a Bécsi erdőre, de szép időben még Pozsonyig is ellátunk

Kirándulásunk utolsó állomása Baden bei Wien. A Bécsi erdő keleti szélén fekvő nagy múltú fürdőváros, csinos, biedermeier stílusú központjával, elegáns utcáival, impozáns, gyönyörűen felújított házaival, 19. századi villáival, csodás parkjával évente sok turistát vonz. A kisvárost még ma is belepi a békebeli Monarchia hangulata. A 18-19. században a Habsburg- birodalom legnépszerűbb, legdivatosabb üdülővárosának számított. Gyakori vendég volt itt Mozart, Schubert, Weber, Beethoven, és a keringőkirály Johann Strauss is. A biedermeier stílusú városközpontban sétálva érintjük a háromszög alakú Főteret, majd tovább a Beethoven házat, ahol a zeneköltő befejezte a IX. szimfóniáját. Tovább a Theaterplatz-nál láthatjuk a híres színházépítész páros Fellner és Helmer által épített Stadttheater (Városi Színház) épületét. A Pfarrplatz-on van a 15. századi, gótikus stílusban épült Szt. István- plébániatemplom. Sétánkat a kongresszusi központként is működő, elegáns Casino Baden épületénél fejezzük be, mely mögött a Sommerarena (nyári színház), Jugendstil épülete van. A népszerű operett előadások színhelyéül szolgáló színház üveg teteje szép időben kinyitható. Végül látogatást teszünk a 8 hektáros Doblhoffpark Rózsakertjében, mely Ausztria legnagyobb rózsakertje, több mint 800 féle rózsával, és több mint 30.000 rózsafával csábít. Itt rendezik meg június 1-én a híres RÓZSAFESZTIVÁL ünnepet. Koncertekkel, virágkötő műhelyekkel, különféle attrakciókkal ünneplik meg a virágok királynőjének virágzását. Szemet és orrot gyönyörködtető program, nem szabad kihagyni! Szabad időnk alatt mindenki egyénileg sétálhat az illatozó, és több színben pompázó rózsák között.

Kora este veszünk búcsút a várostól, a kiindulási állomásunkra a késő este folyamán érkezünk.

A részvételi díj tartalmazza:

az utazást felsőkategóriás autóbusszal,
idegenvezetést,
a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:

ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő.

 Külön fizetendő belépődíj:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 18-79 év között: 600 Ft/fő, 18 év alatt: 300 Ft/fő, 80 év felett 1.500 Ft/fő, amely az irodában fizetendő,
- Seegrotte: 10 €/fő, 14 év alatt: 8 €/fő,
-  Maria Enzersdorf: 8 €/fő egységesen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. június 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2019. június 1. (szombat)

Most fizetendő 750 Ft, a fennmaradó 6.740 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodában kell befizetni.

Indulás:

6:00 Blaha Lujza tér (Europeum Hotel melletti buszöböl)

6:15 Batthyány tér  1-el szemközti villamospálya melletti buszöböl

Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt

Vidéki felszállási lehetőségek:

-  Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, MOL (volt Agip) benzinkút, 10 km,
- Tatai Remeteségi pihenő, M1 autópálya, Shell benzinkút, 64 km,
- Győr, Arrabona pihenő, M1 autópálya, MOL benzinkút 119 km,
- Mosonmagyaróvár, Mosoni pihenő, M1 autópálya, MOL benzinkút, 162 km,

Érkezés: a késő esti órákban, 22 óra körül

Baleset, betegség és poggyász biztosítás az irodában kedvező áron köthető!

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező  Utazási Iroda-nál.

Vevőtájékoztató: 

Kérjük, hogy a kuponvásárlást követő 48 órán belül történjen meg a bejelentkezésük, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni Önöknek a szabad helyeket.

Az utazás megkezdéséhez kuponkódok beváltására, a regisztrációs díj irodának személyesen, vagy átutalással történő megfizetésére és az utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék e-mailben el részünkre. Több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

Az utazás szervezője: Pannonia Program- és Utazási Iroda 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet
e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére