Mai­Kupon

Migrénmasszázs kezelés akupresszúrával 30 perc, 4.500 Ft helyett 3.500 Ft. Most fizetendő 700 Ft.

Migrénmasszázs 30 perces - Egészség kupon
Eredeti ár:4 500 FtElőlegben fizetendő:700 FtTeljes ár:3 500 Ft22% kedvezmény
2021. március 3.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A migrén a lakosság kb. 10-12 %-ánál fordul elő. Az idő előrehaladtával annyi környezeti hatás ér minket, hogy ez az arány növekszik. Kezelése gyakran igen nehéz, a gyógyszereket általában egyéb kezelésekkel kell kiegészíteni. Azokban az esetekben, ahol a gyógyszerek nem hatnak eléggé, esetleg mellékhatások jelentkeznek, sikerrel alkalmazhatjuk a speciális migrén-masszázst.

Biztosan hallottad már, hogy pszicho-szomatikus betegség. Már az ősi időkben is tudták, hogy a betegségeknek lelki okai is lehetnek. Ma már a tudósok sem kételkednek, bár az összefüggéseket gyakran homály fedi.

A speciális migrén masszázs akupresszúrás pontokat is kezel,  hogy  tested bizonyos pontjaira nyomást gyakorolva harmonizáljuk az energiaáramlást, megszüntethetünk különféle panaszokat, többek között a fejfájást. Ez többek között a vállak, a nyak, az arc, valamint a hajas fejbőr akupresszúrás pontjainak enyhe stimulálásából áll.A kínai akupresszúrás pontokra gyakorolt nyomás javítja a meridiánokban az energiakeringést, így harmonizálva a szervek működését. Az akupresszúrás masszázs feladata, hogy a betegségek során fellépő energiablokkokat feloldja. Eme ázsiai elmélet az emberi szervezetet öt rétegre osztja. A terápia során ezen rétegek meghatározott pontjait nyomással stimulálva rövidre zárhatjuk, oldhatjuk a rétegekben lévő feszültséget. Bizonyos pontok nyomásával a fejfájás, a szemfájdalom pár perc alatt megszüntethető.

A speciális migrén masszázs célja:

Az akupresszúrás pontokra gyakorolt nyomás javítja a meridiánokban az energiakeringést, így harmonizálva a szervek működését.

A speciális migrén masszázs hatásai:

A masszázs révén a vérkeringés felpezsdül, az agyi funkciók fokozódnak, csökkenti az álmatlanságot, a felső háti szakasz, a nyak és váll vonalán kialakult izom blokkokat.

-Az arc, fej, nyak a hát és a váll izomfájdalmának enyhülése, a nyak és vállízületek mobilitásának növekedése, a feszültségeredetű fejfájás csillapodása, az energiaszint növekedése, a stressz, idegesség, levertség és enyhe fokú depresszió oldódása, jobb koncentráció, jó közérzet, pihentetőbb, firssítő alvás, mélyebb, lassabb légzés.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után küld el kuponkódod a buddhastudio.hu@gmail.com  e-mail címre a számlázási adatokkal együtt. A kezeléseken nem bonyolítanak  készpénz forgalmat, ezért kupon érvényesítéséhez az előlegen kívüli rész átutalása szükséges, melyet kérünk a kupon kifizetésétől számított 5 munkanapon belül átutalni. Az utaláshoz szükséges adatokat a válasz e-mailben kapod meg.

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 2.800 Ft-ot a szolgáltatónak utalni kell a kuponvásárlást követő 5 napon belül.

Kérdés esetén információ: buddhastudio@gmail.com vagy a 06 20/367 5055 számon.

Bejelentkezés: +36 20/3675055  https://www.instagram.com/juccsimasszazs/buddhastudio.hu@gmail.com

Cím: Buddha Stúdió, 1042, Budapest Árpád út 77. (M3-as metró végállomásnál, onnan kb. 50 méter,  Vágjunk bele Szépségszalon. )

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Buddha Stúdió
Cég
Friendshop Market Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Árpád út 77.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére