Mai­Kupon

MigrénMasszázs stresszoldással 60 percben! Hagyd abba a szenvedést, adj esélyt magadnak a jobbulásra MigrénMasszázzsal! A 60 perces kezelés 15.000 Ft helyett 8.800 Ft, melyből most fizetendő 2.200 Ft.

Migrén-Masszázs stresszoldással 60 percben - Egészség kupon
Eredeti ár:15 000 FtElőlegben fizetendő:2 200 FtTeljes ár:8 800 Ft41% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A sűrűn jelentkező fejfájás, migrén, és egyéb kísérő tünetek intenzitása és gyakorisága jelentősen csökkenthető rendszeres, specifikus masszázzsal. Hajlam esetén megelőzésre is ajánlott.
A tüneteket általában az izmok hosszú évek alatti folyamatos feszülése és merevsége okozza, amely leginkább szorongás, stressz, helytelen testtartás, ülőmunka, kimerültség, szemek megerőltetése miatt állhat fenn. Romlik a nyak és a fej vérellátása. Az erek összeszűkülése akadályozza a vér természetes, dinamikus keringését, a salakanyagok megfelelő távozását. Fokozódó környezeti megterhelés esetén az erek és az idegek nyomás alá kerülnek, ez által fájdalom és egyéb tünet jelentkezhet a tarkó tájékán, a fej különböző részein, és akár a szemek környékén is.

A MigrénMasszázs ötvözi a hagyományos-, a meridián-, és a nyirokmasszázs elemeit. Kiválóan oldja a beállt izmok feszülését és a lerakódásokat az érintett területeken. Energetikai szempontból nem betegségek, hanem blokkok miatti működési eltérések mutatkoznak meg a szervezetben tünetek formájában. A fizikai masszázst a hatékonyság növelése érdekében energetikai blokkoldással egészítem ki, mely segíti a fel- és ellazulást, a feszültségek csökkenését.
KEZELÉS ELŐTT: A lehetőleg szolid étkezést követően teljen el legalább 3 óra a masszázs megkezdéséig. Célszerű a tisztított víz bevitelét már az előző napok folyamán kissé megemelni. Ásványvíz nagy mennyiségű fogyasztása nem javasolt (egyéb esetekben sem).
KEZELÉS ALATT: Masszázságyat használunk. A hát felső szakaszán kezdek, majd a tarkó, a nyak és a fejbőr alapos átdolgozásával folytatom. Ezután vendégem megfordul, és a nyaki izmokat nyújtom egy speciális fogássorozattal. A masszázst a fejbőr és az arc átdolgozásával fejezem be. Az érintett területeken különös figyelmet kapnak a főbb meridián pontok. A nyirokrendszer működésének is új lendületet adunk.
KEZELÉS UTÁN: Minimum 36 óráig kerülendő az alkohol és koffein tartalmú italok fogyasztása.
Javasolt a fokozott vízbevitel, hiszen az izomfeszülés mellett a méreganyagok és egyéb lerakódások kilazítása is megtörténik, melyek távozását célszerű biztosítani.
FONTOS LEHET: Könnyen levehető felsőruházat ajánlott. A hát és a nyak masszírozásakor minimális mennyiségű krémet használok a bőr húzásának, kidörzsölésének elkerülése végett. A fejbőr alapos átdolgozását követően szükség lehet a frizura újrarendezésére. Arcmasszázs során az ajak, orr és szem területei érintetlenül maradnak, így a smink lényegi része megmenekül.

Jó szívvel várlak az energetikai oldással kiegészített MigrénMasszázsra!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval és foglald le időpontodat.

További információk és időpont kérése: mindigvanmitjobbatenni.hu/kapcsolat

Most fizetendő 2.200 Ft, a fennmaradó 6.600 Ft-ot a szolgáltatónak kell fizetni.

A kupon tartalma: 60 perces MigrénMasszázs stresszoldással.

Helyszín: Létezés Öröme Központ, Budapest II. kerület, Lövőház út 29. 1/3.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Molnár Tünde Margit
Cég
Molnár Tünde Margit e.v.
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Lövőház út 29. 1/3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére