Mai­Kupon

MigrénMasszázs stresszoldással 60 percben! Hagyd abba a szenvedést, adj esélyt magadnak a jobbulásra MigrénMasszázzsal! A 60 perces kezelés 15.000 Ft helyett 8.800 Ft, melyből most fizetendő 2.200 Ft.

Migrén-Masszázs stresszoldással 60 percben - Egészség kupon
Eredeti ár:15 000 FtElőlegben fizetendő:2 200 FtTeljes ár:8 800 Ft41% kedvezmény
2020. július 10.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A sűrűn jelentkező fejfájás, migrén, és egyéb kísérő tünetek intenzitása és gyakorisága jelentősen csökkenthető rendszeres, specifikus masszázzsal. Hajlam esetén megelőzésre is ajánlott.
A tüneteket általában az izmok hosszú évek alatti folyamatos feszülése és merevsége okozza, amely leginkább szorongás, stressz, helytelen testtartás, ülőmunka, kimerültség, szemek megerőltetése miatt állhat fenn. Romlik a nyak és a fej vérellátása. Az erek összeszűkülése akadályozza a vér természetes, dinamikus keringését, a salakanyagok megfelelő távozását. Fokozódó környezeti megterhelés esetén az erek és az idegek nyomás alá kerülnek, ez által fájdalom és egyéb tünet jelentkezhet a tarkó tájékán, a fej különböző részein, és akár a szemek környékén is.

A MigrénMasszázs ötvözi a hagyományos-, a meridián-, és a nyirokmasszázs elemeit. Kiválóan oldja a beállt izmok feszülését és a lerakódásokat az érintett területeken. Energetikai szempontból nem betegségek, hanem blokkok miatti működési eltérések mutatkoznak meg a szervezetben tünetek formájában. A fizikai masszázst a hatékonyság növelése érdekében energetikai blokkoldással egészítem ki, mely segíti a fel- és ellazulást, a feszültségek csökkenését.
KEZELÉS ELŐTT: A lehetőleg szolid étkezést követően teljen el legalább 3 óra a masszázs megkezdéséig. Célszerű a tisztított víz bevitelét már az előző napok folyamán kissé megemelni. Ásványvíz nagy mennyiségű fogyasztása nem javasolt (egyéb esetekben sem).
KEZELÉS ALATT: Masszázságyat használunk. A hát felső szakaszán kezdek, majd a tarkó, a nyak és a fejbőr alapos átdolgozásával folytatom. Ezután vendégem megfordul, és a nyaki izmokat nyújtom egy speciális fogássorozattal. A masszázst a fejbőr és az arc átdolgozásával fejezem be. Az érintett területeken különös figyelmet kapnak a főbb meridián pontok. A nyirokrendszer működésének is új lendületet adunk.
KEZELÉS UTÁN: Minimum 36 óráig kerülendő az alkohol és koffein tartalmú italok fogyasztása.
Javasolt a fokozott vízbevitel, hiszen az izomfeszülés mellett a méreganyagok és egyéb lerakódások kilazítása is megtörténik, melyek távozását célszerű biztosítani.
FONTOS LEHET: Könnyen levehető felsőruházat ajánlott. A hát és a nyak masszírozásakor minimális mennyiségű krémet használok a bőr húzásának, kidörzsölésének elkerülése végett. A fejbőr alapos átdolgozását követően szükség lehet a frizura újrarendezésére. Arcmasszázs során az ajak, orr és szem területei érintetlenül maradnak, így a smink lényegi része megmenekül.

Jó szívvel várlak az energetikai oldással kiegészített MigrénMasszázsra!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval és foglald le időpontodat.

További információk és időpont kérése: mindigvanmitjobbatenni.hu/kapcsolat

Most fizetendő 2.200 Ft, a fennmaradó 6.600 Ft-ot a szolgáltatónak kell fizetni.

A kupon tartalma: 60 perces MigrénMasszázs stresszoldással.

Helyszín: Létezés Öröme Központ, Budapest II. kerület, Lövőház út 29. 1/3.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Molnár Tünde Margit
Cég
Molnár Tünde Margit e.v.
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Lövőház út 29. 1/3.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére