Mai­Kupon

Mikrotűs arckezelés Hyaluron acid szérummal, kíméletes és hatékony anti ageing ránckezelés 9.900 Ft helyett 5.200 Ft-ért, most fizetendő 1.300 Ft.

Hyaluron ráncfeltöltő kezelés - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:9 900 FtElőlegben fizetendő:1300 FtTeljes ár:5 200 Ft47% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A már jól ismert és kitűnő eredményeiről híres r (mikrotűs gép) tovább fejlesztett, gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos, kíméletes és hatékony anti ageing ránckezelést tesz lehetővé.

Az arc minden kontúrját lehet vele kezelni, még az érzékenyebb, nehezebben hozzáférhető területeket is. Segítségével kezelhetővé válnak a test bármely területén is hegek, sérülések, striák és kisebb bőrhibák és tág pórusok. A sebesség és a tűhossz egyaránt állítható a készüléken! Így nagyon precíz kezelés válik lehetővé, hiszen más mélység és intenzitás alkalmazható pl. az orcákon és a szemkörnyéken, a kezelendő rácok és bőrhibák függvényében. A legcélszerűbb 0,25-2mm közötti tűhosszt beállítani, ugyanis ebben a mélységben találhatók a feszességéért és rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin rostok, melyek a kezelés során miniatűr sérüléseket szenvednek el.  Ezeknek az apró sérüléseknek köszönhetően beindul egy sebgyógyulási folyamat, mely kollagén és elasztin szintézist (képződést),  és ezzel együtt a bőr megújulását eredményezi. E természetes gyógyulási folyamat során a kollagén rostok termelődése 300-400%-kal is fokozódhat, ami az apró ráncok és barázdák látványos kisimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb, üdébb megjelenését eredményezi. A hatóanyagok is ezeken a mikrosérüléseken keresztül jutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A mikrosérülés a kezelés befejeztével szinte azonnal zárulnak, megfelelő fertőtlenítéssel semmiféle kockázata nincs egy fertőzésnek. A kezelés után csupán egy enyhe bőrpír vehető észre. Mindez egyetlen eszközzel és ugyanazon mikro-tű modullal!

.Hialuronsav szérum. 

A természetben előforduló zsírsavakból áll, és sok kozmetikumban ez az alapvető összetevő felelős a nedvesség megtartásáért, a lipid gát erősítéséért, a bőr kisimításáért és feszesítésért. Gyengéd és nem irritáló tulajdonságai miatt tökéletes szérum a mikrotűhöz.

60 perc  a  kezelés időtartama.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő  1.300 Ft, a fennmaradó 3.900 Ft-ot a helyszínen kell fizetni. 

A kupon tartalma: Mikrotűs arckezelés Hyaluron acid szérummal

Új Cím: Zuglói Szépségklinika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére