Mai­Kupon

Kategóriák

Mikulás és ajándékcsomagok rendelése egy helyen! Hogy ne okozzon gondot Cégének az év végi ajándék rendelés és meglepetés! Akár egyedi csomagok elkészítését is vállaljuk.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Cégünk egyedi ajándékcsomagok készítésével foglalkozik. Kívánsága szerint elkészítjük a tökéletes ajándékot mikulásra, karácsonyra vagy bármely ünnepi alkalomra családjának, barátainak vagy cége valamennyi alkalmazottjának. Célunk, hogy az idényáru könnyen, gyorsan és piacképes áron jusson el a megajándékozottakhoz. Figyelembe vesszük a megrendelő egyedi igényei, összeghatárait.  Mikuláscsomagjainkról:

a gyermekek nagy örömére csomagjainkba nem csak édességet, hanem apró játékokat is teszünk. A játékokat úgy válogatjuk össze, hogy az egészségre ne legyen káros, ártalmas. Az édességeknél nem csomagolunk rövid lejáratú termékeket, a játékoknál hibás árut. Glutén-cukor-laktózmentes termékekkel is vállaljuk a csomagok elkészítését, hogy minden gyermek részesüljön a Mikulás meglepetésében is.

Ajándékkosarainkról:

az ajánlatokban szereplő kosarak tartalmát egyéni kérésre megváltoztathatjuk. Így bekerülhetnek saját  vagy kollégái ízlésnek megfelelő desszertek, kávék, alkoholok is. A minőségi desszertek, kosarak  között találhatóak mind hazai mind nemzetközi válogatások, egyszerű és akár hungarikum csomagok is.  Szaloncukor válogatásokkal is tudjuk bővíteni a csomagok tartalmát. Kérésre vállaljuk a Női ízlésnek megfelelő és RETRÓ kosarak készítését Urak részére is.

A csomagok kiszállítását, eljuttatását az egész ország területén vállaljuk.

Cégünk 2006 óta készíti csomagjait gyermekek és felnőttek részére nagy megelégedéssel. Reméljük, hogy Önt is hamarosan Partnereink között üdvözölhetjük. 

Ajánlatainkat megtekintheti a www.mikulasajandek.hu oldalon.

Ajánlatkérést, egyéb kérdéseit az info@mikulasajandek.hu email címre tudja küldeni.

Az ajánlat feltételei

Ajánlatkérés: info@mikulasajandek.hu


Szolgáltató
J-MAX KFT
Cég
J - MAX KFT
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére