Mai­Kupon

Minden háziasszony álma a gyors és alapos takarítás! Itt a Sticky Buddy 3 részes tisztítóhenger szett országos ingyenes házhoz szállítással, most 4999 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Takarítson könnyedén és villámgyorsan! A Sticky Buddy henger ragasztó nélkül tapadófelület segítségével könnyedén eltávolíthatóak a különböző szöszök, állatszőrzet, por. Olyan erős, mint egy ragasztó, azonban a használat során nem hagy semmi nyomot.


Tisztítható vele a kárpit, a szőnyeg, a szőnyegpadló, a ruházat, a padló, az ágynemű, a bútor és autó kárpitja. Nagyon könnyedén és villámgyorsan szedi össze és távolítja el a házi kedvencek lehullott szőrét, a morzsát, és szöszöket a lakásba és az autóban is egyaránt.Sticky Buddy előnyei: 


  • Könnyedén eltávolítja a házi kedvencek szőrét, morzsát, szöszt és nem hagy ragadós csíkot a felületen. 
  • Segítségével kiválóan tisztítható a ruházat, ágynemű, bútor, autókárpit, szőnyeg és  szőnyegpadló. A gumi fogazattal a már régóta mélyen a szőnyegbe, vagy a kárpitba beágyazódott, beletaposott szöszöket, szőröket is fel lehet szedni, majd a hengerrel könnyedén eltávolítani.
  • Újrahasználható - csak öblítse le, majd egy nem szöszölő ronggyal szárítsa meg és kiválóan tapad újra.
  • A Sticky igazán praktikus és gyors segítség lehet a lakásban, az autóban vagy az irodában. 
  • Tisztítása egyszerűen vízzel történik. 


A Sticky Buddy csomag tartalma:


  • 1 db összecsukható sticky buddy.
  • 1 db kézi sticky buddy. 
  • 1 db nyeles jumbo sticky buddy.


  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  36-20/2201191.

 

Kérjük, hogy a gyorsabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

 

Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óra között.

 

A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére