Mai­Kupon

Minden háztartásban hasznos a 31 db-os precíziós csavarhúzó készlet. Használatával lényegesen meggyorsíthatod és hatékonyabbá teheted szereléseidet. A termék most 990 Ft.

Háztartásban, vagy munkád során mindig akad olyan feladatod, amihez egy igazán precíziós szerszámra van szükséged? Állandóan meggyűlik a bajod az apróbb feladatokkal, ami rengeteg idődet veszik el, és nem tudsz haladni az igazán fontos dolgaiddal? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád! A 31 darabos precíziós csavarhúzó készlettel lényegesen meggyorsíthatod és hatékonyabb teheted munkádat! Legyen szó akár számológépben elemcseréről, vagy a mobilod hátlapjának a leszedéséről, ez a termék hatalmas segítséged lesz! Az igazán apró csavarok sem fognak rajtad kifogni, Te pedig rengeteg időt spórolhatsz, amit fordíthatsz egészen más tevékenységre.Hasznos tudnivalók:

A műanyag tárolódoboz révén az sem fog gondot okozni, ha magaddal szeretnéd vinni a szettet. Ráadásul dobozában biztosan nem fognak a fejek elkeveredni, vagy elgurulni. Gumírozott markolata révén fogása könnyű, így biztosan nem fog a legváratlanabb pillanatban kiesni a kezedből, ráadásul Te is hatékonyabban tudsz haladni a munkáddal. Ne bízd a véletlenre napod alakulását, tartsd kezedben idődet a precíziós csavarhúzó készlet segítségével!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. december 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 990 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 990 Ft +  990 Ft.

Több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kütyübazár!
Cég
Schenopol Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére