Mai­Kupon

Mini szobakerékpár használatával nem csak a lábakat, de a karokat is erősítheted! Kis mérete miatt lakásban, irodában is praktikus. A termék most 19.990 Ft helyett 15.990 Ft-ért rendelhető.

Mini szobakerékpár - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:19 990 FtKedvezményes ár:15 990 Ft20% kedvezmény
2023. február 3.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A mini szobakerékpár segítségével nem csak a lábakat, de a karokat is erősíthetjük. Mivel nincsen sem váza, sem pedig kormánya, így akár az asztal alá is tehetjük, munka közben is használhatjuk. Kis mérete miatt bárhol elfér, ideális ülő munkát végzőknek, időseknek, műtét utáni rehabilitációhoz. Csúszásmentes talpainak köszönhetően, biztosan áll a helyén így nem tud elcsúszni edzés közben. A kerékpár digitális kijelzővel van ellátva, mely mutatja az eltelt időt, számlálja a megtett távolságot, a tekerések számát, a becsült kalóriaégetéstA termék leírása:

- a lábakat és a karokat is erősíthetjük vele
- mérete kicsi, nincsen váza, kormánya, ülése
- akár munka közben is használható
- műtét utáni rehabilitációhoz is használható
- digitális kijelzővel, számlálóval rendelkezik

- Termék mérete: 25-35cm*40cm*30cm
- Anyag: fém, ABS, PP
- Terhelhetőség: 120kg
- Termék súlya: 3.5kg
- Csomag mérete: 41.5*19.5*32cm
- Csomag súlya: 3.8kg

Csomag tartalma:
- szobakerékpár
- 2 db pedál
- 2 db csúszásgátló láb
- az összeszereléshez szükséges alkatrészek, szerszámok

Gyakorlatok:
- Kar edzés:
Helyezd el a szobakerékpárt magad elé a földre, vagy asztalra. Győződj meg róla, hogy a szobakerékpár mindkét talpa szilárdan felfekszik az asztalra. Ülj egyenes háttal a készülék elé és fogd meg a két pedált. A pedált mindkét irányba tekerheted.
Különösen figyelj a helyes, egyenes háttartásra.

- Láb edzés:
Helyezd el a szobabiciklit a szék vagy fotel elé. Tedd a lábaid a pedálokba. A kerékpár olyan távolságra legyen a széktől, hogy mikor tekerés közben az egyik lábad behajlítod a másik lábad legyen kinyújtva. A pedálokat mind a két irányba tekerheted. 


Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.720 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 15.990 Ft +  1.720 Ft.

Több termék egyszerre történő rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel, ill. ha az összeg 50.000 Ft feletti a kiszállítás ingyenes!

Szolgáltató
Hoppline Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére