Mai­Kupon

Kategóriák

Minőségi házi készítésű villányi borlekvár a gasztronómiai ínyencségek rajongóinak 2 x 200 ml kiszerelésben, 2.900 Ft helyett 1.890 Ft. Mennyekbe repítheti a húsos fogásokat de egy sima túrótortával is garantált lesz a különleges ízhatás.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Borból miért pont lekvár? A bor kedvező élettani hatásai régóta ismertek, Már évtizedekkel ezelőtt felfigyeltek az úgynevezett francia paradoxonra, miszerint a köztudottan zsírosan táplálkozó franciáknál kevesebb a szív-és érrendszeri megbetegedés, mint az várható lenne. A borban és szőlőben ugyanis fenolok és a különféle speciális anyagok találhatóak, melyek a szervezetbe jutva az antioxidánsokhoz hasonlóan viselkednek, védik szervezetünket az érelmeszesedéstől és más megbetegedésektől egyaránt. A sok alkohol viszont káros a szervezetnek, ezért azt el kell távolítani a borból, hogy nagy mennyiségben is fogyasztható terméket kapjunk.Obsitos Ildikó, a termék előállítója jelenleg őstermelői gazdálkodással is foglalkozik a Villányi borvidéken, Ivánbattyánban. A villányi borvidék hazánk legmelegebb és legnaposabb borvidéke, ahol kiváló minőségű szőlő terem, melyből kiváló minőségű bor készül.

Választható ízek:

-  villányi fehér borlekvár

-  villányi rosé borlekvár

-  villányi szilvás vörös borlekvár

-  villányi vörösboros borlekvár

-  villányi mézeskalácsos
 
-  villányi vaníliás- mazsolás

-  villányi epres vörös borlekvár

-  villányi meggyes vörös borlekvár 

-  villányi narancsos-körtés fehér borlekvár

A borok kedvező élettani hatásai régóta ismertek, de a túlzott alkoholfogyasztás azonban káros a szervezetnek. Célunk az volt, hogy megőrizve a bor zamatát, egészségre hasznos alkotóelemeit, egy olyan terméket hozzunk létre, mely bárki számára fogyasztható legyen az alkohol káros hatásainak kizárásával.

A borlekvár készítése megőrzi az ősi lekvárkészítési folyamatot azzal a különbséggel, hogy:

  • az alapanyag nem csak gyümölcs, hanem kiváló minőségű bor,
  • az alapanyag kizárólag kiváló minőségű villányi bor, a bor zamatával harmonizáló fűszerek felhasználásával,
  • a bor élettanilag fontos hatóanyagainak megőrzése érdekében kíméletes hőkezeléssel készül.

Készítése:

A bort több órán át megfelelő hőfokon főzzük az alkohol és a folyadék forráspontját figyelembe véve, hogy íze és zamata koncentrálódjon, a felesleges víz elpárologjon. Fűszerezés és zselésítés után pedig melegen üvegekbe szedve meleg helyen hagyjuk folyamatosan kihűlni. Ilyenkor a benne lévő anyagok, ha még esetleg előfordulnak benne olyan csíraképződésre képes anyagok, amik esetleg penészedést vagy romlást idéz, elő azok elpusztulnak. A lekvárok minden esetben originál üvegekbe töltve, új lapkával kerülnek lezárásra.

Nagyon zamatos nagyon színpompás, készítményeket kapunk, felhasználhatjuk akár hideg akár meleg étel készítésénél is. Hidegkonyhában nagyon látványos mártásokat köret-kiegészítőket kaphatunk.

A borlekvár jótékony hatásai

A borlekvár előnye, hogy megőrzi a bor zamatát, több az egészségre hasznos alkotó elemmel rendelkezik, számos felhasználási lehetősége van és fogyasztásával elkerülhetőek a túlzott alkohol fogyasztás káros hatásai.
Mint ahogyan a lekvárok készítésénél igyekszünk a nyár kincseit üvegbe zárni, hogy majd télidőn is felidézhessük a napsütéses órákat, ugyanúgy a borlekvár készítésénél igyekszünk a bor jótékony hatásait üvegbe zárni, az alkohol fogyasztásának kizárásával.

A kistermelő 2012. augusztusától foglalkozik lekvárkészítéssel, melyhez saját termelésű gyümölcseit és a villányi borvidék borait használja fel.

A lekvárokat a PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL ÉLELMISZERLÁNC-BIZTONSÁGI ÉS ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI IGAZGATÓSÁG, ÉSZAK-BUDAPESTI KERÜLETI ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI ÉS ÉLELMISZER-ELLENŐRZŐ HIVATALA ( Budapest 1389 Pf. 110. Lehel út 43-47.) által kiadott kistermelői engedéllyel (engedélyszám: 20-1-T043) tiszta, higiénikus környezetben állítja elő.

A termék gasztronómiai különlegesség, melyre az ország számos területén egyre nagyobb az igény. Forgalmazása jelenleg az 52/2010. (IV. 30.) FVM rendelet szerint történik. A fokozódó kereslet miatt, a forgalmazási lehetőségek bővítése érdekében azonban folyamatban van a kistermelői tevékenységből társas vállalkozási formában történő gyártás megszervezése a Fővárosi Állategészségügyi- és Élelmiszer-ellenőrző Állomás munkatársaival történő együttműködés alapján.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2017. december 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy kuponnal 2 db lekvárt tudsz választani, a kupon megvétele után telefonon tudod megrendelni a kiválasztott ízű borlekvárokat, a következő telefonszámon: Obsitos Ildikó 06-30/399-5836.

A termék átvehető

 Személyesen a 10. kerületben telefonon előre megbeszélt időpontban, ( Obsitos Ildikó - 0630/399-5836)

- Személyesen átvehető még  hétfőtől péntekig 10-22 óráig a Funny gyros büfében a Klinikák metróállomásnál. ( aki vásárol a büfében, kap 10% kedvezményt is)

- Házhoz szállítás esetén a kuponkód és a választott lekvárok megadásával kérjük jelentkezzen a 06-30/399-5836 telefonszámon Obsitos Ildikónál.  

Ha kiszállítást választja a csomagküldő segítségével történik, mely értéke függ a rendelt lekvár súlyától. A kiszállítás díja min. 1.400 Ft (a megadott ár 4  üveg lekvárra vonatkozik). A szállítás díját a szállító cégnek kell kifizetni.

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Villányi Borlekvár
Cég
Obsitos&GreenGo Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére