Mai­Kupon

Kategóriák

MIRACLE szemránckrém most 7 050Ft helyett csak 4 955Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Minden típusú bőrre ajánlott, a fiatal és az érett bőrre is. A bőr rugalmasságának csökkenése legelőször a szem és a száj körül jelentkezik. A bőr feszességét a protein és kollagén szabályozza, a rostok keretbe rendeződnek, ezek felelősek a szövet formájáért és rugalmasságáért. A bőr rugalmassága ezen rostszálak kiváló  nedvesség fenntartóképessége miatt van. De az öregedés és a napsugárzás negatív hatása a megújulási folyamatot lassítja. A szemhéjak elveszítik tónusukat és nedvességüket, kis vonalak és ráncok jelennek meg. A szemhéjakat a naponta átlagosan 10.000 pislogás is megviseli.

A bőr öregedése elsősorban a bőrben található elöregedő kollagén állományához köthető.Összetevők

Acacia Collagen: az úgynevezett növényi kollagén az ausztráliai akácfa leveleiből és gyümölcseiből származik. Összehasonlítva az állati eredetű kollagénnel, hasonló tulajdonságokkal rendelkezik:peptitek és cukrok hosszú láncú szálai a bőr transzepidermáis vízvesztesége ellen dolgoznak, a kötőszöveti rostokat rögzítik. A komplex növényi fehérje szabályozza a bőr természetes hidratáló faktorát, javítja a bőr mikro szerkezetét és csökkenti a ráncokat.

Jojoba olaj (Buxus chinensis): Egy sivatagi bozót babjából kivont alkotóanyag. Az összetevője bőrközeli állagú, teljesen elegyedik a bőrben. Egy nem zsíros, és nem elzáró réteget von a bőrre, mely védi a bőrt és segít a szárazság elkerülésében

UV-A  filter:  Ez a szűrő védi a bőrt a káros ultraibolya sugárzástól, ami a bőr idő előtti öregedésért is felelős. Ezeket a sugárzásokat bocsájtja ki a beltérben használt neonvilágítás is.

Vitamin komplex: E és C-vitamin, védi a bőrt a káros szabadgyököktől, amelyek mindenhol jelen vannak.

Használat

Hogy a kollagén felszívódását fokozzuk, azt tanácsoljuk, hogy egy nagyon könnyű masszázst végezzen a szem és száj körül a krém alkalmazása előtt. A masszázs kiegészíti a kezelést, segít, hogy megszüntessük a ráncokat. Csukjuk be a szemünket, és óvatosan, lágyan, egyenletes nyomással apró körkörös mozdulatokkal végezzük a masszázst. Ez az úgynevezett érzékeny masszázs javítja a kapillárisok keringését, csökkenti a sötét karikákat a szem körül. Vigye fel reggel és este az alaposan megtisztított bőrre a szem, száj környékére, nyakra.

Megjegyzés

A Miracle szemránckrém sminkelés előtt is használható.

Érdemes a krémet hosszabbideig rendszeresen használni, akár már pubertás kortól.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 10-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltása emailben lehetséges.

email: kapcsolat@swisstrade.hu

Szállítási költség: 990 Ft. Ha több terméket rendel cégünktől, akkor természetesen csak egyszer kerül felszámításra.

http://www.swisstrade.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Swiss Trade Hungary
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére