Mai­Kupon

Mit tegyek? – gyakran fáj a fejem! MR vizsgálatot is tartalmazó csomag kedvező áron 118 000 Ft helyett 99 000 Ft-ért a RadiVert MR Diagnosztika Központban! Most fizetendő: 20 000 Ft!

Koponya MR vizsgálat csomag, a RadiVertnél - Egészség kupon
Eredeti ár:118 000 FtElőlegben fizetendő:20 000 FtTeljes ár:99 000 Ft16% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A RADIVERT MR Klinika a legújabb legfelsőbb kategóriás GE SIGNA Creator 1.5 Tesla készülékkel végzi a MR diagnosztikai vizsgálatokat.A fejfájás a legtöbb embernél előforduló panasz, amely általában néhány óra alatt tompul, majd megszűnik. Általában kellemetlen tünetek kísérik, mint a hányinger, szédülés, látászavar, vagy akár szemfájdalom. Abban az esetben, ha ez a tünet gyakran jelentkezik, akkor foglalkozni kell vele.

A fájdalom oka lehet belgyógyászati eredetű, amikor a vérnyomásváltozás okozza. Lehet mozgásszervi eredetű, sokszor a nyaki gerinc meszesedése, sérve is okozhatja. A ritkább, de súlyosabb esetek közé tartozik a trauma után jelentkező fejfájás, az agydaganat, az agyhártyagyulladást következtében jelentkező fejfájás. Az orr, -arc- melléküregek gyulladása is okoz fejfájást. A lezajlott agyvérzés, gutaütés után is tartós fejfájás maradhat.

A RADIVERT Diagnostic MR klinika az alábbi javaslatot adja a betegség gyors, soron kívüli kivizsgálására:
- Koponya MR nem kontrasztos angio vizsgálat
- natív nyaki gerinc MR vizsgálat
- belgyógyászati vizsgálat
- 12-elvezetéses EKG
- a fejfájás fizikális jeleinek vizsgálata
- carotis duplex vizsgálat

A RADIVERT MR februárban programot indít az agyi károsodások korai kimutatásra, annak érdekében, hogy a tartós szövődmények megelőzhetőek legyenek.
A Radivert MR a minőségből nem enged! A vizsgálat nagy teljesítményű, 1.5 T MR készüléken történik, speciális mágnestekercset alkalmazva a leghatékonyabb eredmény érdekében.

A betegek egészségügyi ellátásában kiemelt jelentőségű, hogy minél hamarabb megfelelő diagnózist lehessen felállitani, annak érdekében, hogy a betegek kezelése mihamarabb megkezdődhessen. Egy daganatos beteg esetében néhány hét várakozás már sorsdöntő lehet. A megelőzés a leghatékonyabb eljárás. A korai szakban felfedezett rosszindulatú elváltozások is már jól kezelhetőek. Az MRI alkalmas a panaszos beteg kivizsgálására és számos betegség szűrésére is! A vizsgálatokat képzett és nagy gyakorlattal rendelkező MR radiológus szakorvosokat operátorok segítik.

Mik a vizsgálat előnyei?
• Teljesen fájdalommentes
• Nem jár sugárterheléssel, hiszen mágneses rezonancia alapú
• Szűrővizsgálatként is alkalmazható magas kockázatú páciensek esetén

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Koponya MR vizsgálat csomag, kedvező áron 118 000 Ft helyett 99 000 Ft-ért! Ebből most fizetendő: 20 000 Ft! A fennmaradó összeget a helyszínen szükséges fizetni!

A RADIVERT Diagnostic MR klinika az alábbi javaslatot adja a betegség gyors, soron kívüli kivizsgálására:
- Koponya MR nem kontrasztos angio vizsgálat
- natív nyaki gerinc MR vizsgálat
- belgyógyászati vizsgálat
- 12-elvezetéses EKG
- a fejfájás fizikális jeleinek vizsgálata
- carotis duplex vizsgálat

Rendelési idő: Hétfőtől-péntekig 08.00-17.00
A vizsgálatot MR neurológiai specialista radiológus szakorvos végzi.
Viszgálat mellé egy 6%-os kedvezményt adunk egy újabb vizsgálathoz, amelyet bárki fehasználhat.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 8:00-17:00 óra között a +36302414960 telefonon, és 24 órában a radivert@radivert.hu emailen, és a www.radivert.hu közvetlen foglalási rendszerén. A 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadása szükséges.
A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó kupont.

A RADIVERT MR Klinika Budapest IV. Baross u. 99. található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel (Újpest metrómegállótól induló busz közvetlenül a Klinika előtt áll meg), és gépjárművel is (a belvárostól 15 perc). 25 gépkocsi tud parkolni az intézmény parkolójában.
Cím: 1047 Budapest, Baross u. 99.
A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az Egészségpénztárakkal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Radivert MR
Cég
Radivert Diagnostic Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1047 Budapest, Baross u. 99.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére