Mai­Kupon

Most fellélegezhetsz! AirButler Légtisztító készülék most 96.000 Ft helyett, csak 57.150Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! Az AirButler légtisztító készülék (típus:XJ3000B) allergia, asztma házipor, szmog, ellen. A készülékbe beépített vezető technológia gyakorlatilag minden típusú szennyeződés ellen védelmet nyújt, mindt cigarettafüst, kellemetlen szagok, pollenek és baktériumok. Negatív oxigénnel látja el a helységet. Alkalmas 70m2 alapterületű vagy 240m3 mennyiségű légtér szennyeződésmentesítésére.• Több fokozatú teljesítmény, kis energia fogyasztás (40W), alacsony fordulatszámon szinte teljesen csendes, mégis folyamatosan tisztán tartja a levegőt. Továbbá spórolhat a fűtési költségeken is, hisz kevesebbet kell szellőztetnie. A készülék energiatakarékos, csak 40Watt-ot fogyaszt.

• A légtisztító készülék egy óra alatt képes teljesen átkeringeti az egész légteret, így rövid időn belül tiszta és friss levegőt biztosít otthonában. Továbbá csökkenti a fertőző betegségek továbbterjedését, és a vírusokat, valamint a baktériumokat könnyedén elpusztítja.

• Használatával kevesebbet kell takarítania lakását és egy csapásra megszabadulhat a szmogtól és a levegőben keringő méreganyagoktól. A légtisztítás kedvező hatásai rövid időn belül érzékelhetőek lesznek. Ez különösen fontos gyermekek és idős emberek számára.

• A készüléket kifejezetten ajánljuk allergiásoknak, és asztmásoknak, ugyanis légtisztító használata kíméli az egészségesek tüdejét, a légúti problémákban szenvedőknek pedig enyhíti, megszünteti a tüneteit. Továbbá, ha kevesebbet betegeskedik, akkor kevesebbet fog gyógyszerre, és táppénzre költeni.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. június 27-ig,, beváltható 2012. július 31-ig!

Átvétel: Budapest területén belül ingyenesen házhoz szállítjuk. Budapest területén kívül 40/ft + áfa / km oda-vissza számolva.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Max Speed
Cég
Max Speed Trans Kft.
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére