Mai­Kupon

Kategóriák

Mozogj otthonodban! Egyensúly tréner fitness labda+gumikötél most kedvező áron 39 990 Ft helyett, mindössze 9 990 Ft-ért! Ingyenes szállítással!
Limitált darabszám!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma:
-egyensúly tréner fitness labda + gumikötélMi is az a BOSU?
A BOSU egyensúly tréner, mint sok más sporteszköz az Egyesült Államokból származik. Neve, a „booth sides up” rövidítéséből ered, arra utalva, hogy mindkét oldala- a puha és rugalmas labda része, valamint a kemény úgynevezett platform része is- használható. Gyógytornászok, sportszakemberek fejlesztették ki, és eleinte a rehabilitációban alkalmazták. Kifejlesztésének egyik okaként az időskori koordinációs zavarok kutatása is nagy szerepet játszott. Ezen kutatások bizonyították, hogy az évekkel veszített koordináció igen jól fejleszthető instabil eszközökkel.
Ma már a tengerentúlon nagyon népszerű az élsportolók körében is, akik kiegészítő edzésként alkalmazzák a felkészülési időszakban. Idővel, Európába kerülve- kiváló lehetőségei miatt- igen hamar elterjedt a „fitnesziparban”. Alkalmazható kardió-, alakformáló-, pilates-, jóga-, valamint erő-állóképesség fejlesztő edzésekre, és egyre jobban terjed a személyi edzők körében is.
Miért olyan hatékony?
Az edzésmódszer hatékonyságát az instabilitás jelenti, mely folyamatos koncentrációra és tudatost testmozgásra késztet. Nagyon fontos szerepet játszik a gerincoszlop stabilizációjában részt vevő izmok erősítésében, ezért is nevezik integrált tréningnek. Így akár egy- egy gyakorlatsorral „könnyedén” átmozgathatjuk az egész testünket.
A BOSU-t használva tapasztalhatjuk, hogy az instabilitás miatt az edzésekhez nem lehet hozzászokni, mert szervezetünk minden egyes mozdulattal új és új ingereket kap. A BOSU-val végzett gyakorlatokat változatosabbá lehet tenni kézi- és lábsúlyokkal, gumikötéllel, fit- ballal, labdákkal.
Folyamatos pulzuskontroll segítségével a BOSU-val kiváló zsírégető edzéseket lehet végezni. Mégis miben különbözik más zsírégető tréningtől? Abban, hogy a BOSU-t használva több dimenzióban tudnak dolgozni izmaink és izületeink, valamint sokkal kisebb az ütközési erő, így jobban tudjuk kímélni izületeinket is. Játszva a zenével, a kisebb- nagyobb szökkenésekkel, és joggolásokkal, alacsony illetve magas intenzitású gyakorlatokkal, a BOSU edzés könnyen egy igen élvezetes és hatékony cardio edzéssé is válhat. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti az újdonságot, a kihívásokat és szereti a professzionális sportokat. Kortól és nemtől függetlenül bárki kipróbálhatja, szakképzett edző irányításával.
Jótékony hatásai:
• fejleszti a testtudatot, a koordinációt
• kiváló állóképesség fejlesztő
• izom specifikus
• igen jó zsírégető
• ízületkímélő
• speciális mozgásanyagával oldja a stresszt
• egyedüli hatékonysággal formálja a kritikus zónákat pl: has, popsi
A BOSU edzés rendszeres látogatásával, hatása igen hamar, már pár hét alatt észrevehető és érezhető.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. július 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A terméket telefonon vagy emailben tudja megrendelni!
Személyes átvétel:
8230 Balatonfüred Széchenyi u. 55. (Marina Center - Navi and Phone Store)
Telefonszám: +36-70/600-8009
Email: net4uproducts@hotmail.com
Ingyenes szállítással!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
NET4U Products Kft.
Cég
NET4U Products Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 55.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére