Mai­Kupon

Multiparametrikus PROSZTATA kontrasztanyagos MR vizsgálat (mpMR) a RadiVert betegbarát MR Klinikán kedvező áron 78 400 Ft helyett 68 900 Ft-ért! Most fizetendő: 13 780 Ft! Teljesen fájdalom-, és kockázatmentes képalkotó eljárás.

Multiparametrikus PROSZTATA kontrasztanyagos MR vizsgálat - Egészség kupon
Eredeti ár:78 400 FtElőlegben fizetendő:13 780 FtTeljes ár:68 900 Ft12% kedvezmény
2021. augusztus 2.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A vizsgálat közvetlenül a prosztatát és környezetét mutatja meg, precíz információkat nyújtva a régióról.
Prosztata elváltozás, prosztatarák gyanújának, vagy már a kiterjedésének pontos meghatározására is javasolt az mpMR-vizsgálat.A prosztata kóros elváltozására utaló panaszok, és hogy mikor érdemes elvégeztetni:
Gyakori vizelés, vizeletrekedés / Vérvizelés / Húgycsővérzés / Véres ondó ürítése / Magasabb PSA érték / Genetikai hajlam (a családban már előfordult prosztata rák).
Ez a legspecifikusabb vizsgálat a prosztata daganatok kimutatásában, ezért emelkedett PSA esetén, további vizsgálatként is javasolt elvégeztetni.

A RadiVert MR Klinikán a prosztata MR vizsgálat a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel, és multiparametrikus módszerrel történik, azaz 3 irányból a kontrasztanyag beadása után 20-30 másodpercenként készülnek a képek, így pontosan megmutatja a különböző szövetek halmozásának dinamikáját.

A teljesen fájdalom-, és kockázatmentes képalkotó eljárás során ultramodern technológiákkal, szoftverekkel, és profi MRI-operátorokkal gondoskodnak arról, hogy csökkentsék a vizsgálattal kapcsolatos félelmeidet.
A vizsgálat közben, esetlegesen felmerülő bezártsági és szorongás érzetet csökkenthetik a beépített speciális audio, és fényterápiás funkciók, sőt akár a kedvenc zenédet is hallgathatod.
Az mpMR prosztata vizsgálat segíti a biopszia, a sugárterápia, továbbá az esetleges műtéti beavatkozás előkészítését is.

Hogyan kell készülni a vizsgálatra?
A kontrasztanyagos prosztata mpMR vizsgálatra javasolt félig telt hólyaggal érkezni.
A kontrasztanyag beadásának feltétele a megfelelő vesefunkciós érték (kreatinin), ehhez lehetőség van a helyszínen kreatinin gyorstesztre, és eGFR mérés elvégzésére is.
A prosztatarák tüneteiEzeknek a tüneteknek az észlelésekor kell orvoshoz fordulni.
A lista előtt még fontos megjegyezni, hogy ezeknél még nincs ok az aggodalomra, mert az időskori jóindulatú prosztata megnagyobbodás hasonló tüneteket okozhat, ám jobb kivizsgáltatni mert ha hamar kiderül, jobb esély van a teljes gyógyulásra.
vizeletsugár gyengeség
szakaszos vizeletürítés
a vizelés végén vizeletcsepegés
vizeletürítési képtelenség (erős vizelési ingert érzünk, de valamiért „nem megy”)
fájdalom, kellemetlen érzés vizeletürítéskor
gyakori, kis mennyiségű vizeletürítés
véres vizelet
deréktáji fájdalom
potenciazavar.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: 1 fő részére szóló Multiparametrikus prosztata kontrasztanyagos MR vizsgálat a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel kedvező áron 78 400 Ft helyett 68 900 Ft-ért!

Most fizetendő: 13 780 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A vizsgálati idő: kb. 25-30 perc (jelen helyzetben: 45 perc is lehet)

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 8:00-17:00 óra között a +36302414960 telefonon, és 24 órában a radivert@radivert.hu emailen, és a www.radivert.hu közvetlen foglalási rendszerén. A 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadása szükséges.
A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó kupont.

A RADIVERT MR Klinika Budapest IV. Baross u. 99. található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel (Újpest metrómegállótól induló busz közvetlenül a Klinika előtt áll meg), és gépjárművel is (a belvárostól 15 perc). 25 gépkocsi tud parkolni az intézmény parkolójában.
Cím: 1047 Budapest, Baross u. 99.
A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az Egészségpénztárakkal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Radivert MR
Cég
Radivert Diagnostic Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1047 Budapest, Baross u. 99.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére