Mai­Kupon

Kategóriák

Müncheni sörfesztivál most előfoglalással akciós áron! Oktoberfest 2015, a világ legnagyobb sörfesztiválja! Buszos non-stop utazás október 02.-04. között 23.990 Ft helyett 14.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.900 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A müncheni Oktoberfest a világ legnagyobb sörfesztiválja, mely közel 200 éves múltra tekint vissza. Az Októberfeszten a müncheni sörfőzdék saját sátrakkal képviseltetik magukat, ahol a hagyományos söreiken kívül, különleges, nagyobb alkoholtartalommal bíró söröket is kínálnak. A szeptember közepétől október elejéig tartó fesztiválsorozaton nemcsak a kitűnő söröket, de a finomabbnál finomabb bajor ételkülönlegességeket is megismerheti az idelátogató, a szórakoztatásról pedig a kitűnő zenék és a programok gondoskodnak, többek között található itt óriáskerék, körhinta, toronycsúszda és hullámvasút is. A tavalyi évben több mint 9 millió turista látogatott el ide a világ számos pontjáról, hogy megkóstolhassa a világ legjobb söreit, idén legyen Ön is részese ennek a fantasztikus fesztiválnak.Az utazás programja:

1. nap: Péntek este 22:00 órakor találkozás a Hősök tere mögötti parkolóban, a Budavár Tours feliratú busznál, majd 22:30-kor utazás München felé autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.

2. nap: Szombaton a reggeli órákban érkezünk meg Münchenbe, ahol egy rövid városlátogatáson vehetnek részt a fesztivál meglátogatása előtt. Az idegenvezetés során megismerhetik az 1972-es Olimpia helyszínét, majd a következő nevezetességeket: Kaufinger Strasse., Viktualienmarkt (piactér), Hofbrauhaus, Királyi Palota, Maximilianeum, Régi Városháza, Deutschesmuseum. Végül a Marienplatz következik, mely a város szíve és központja. A Marienplatzot az Új Városháza uralja. Az Új Városházát (Neues Rathaus) 1867 és 1908 között emelték, tetején a város szimbóluma, a Münchener Kindl (müncheni gyerek). 11-kor, délben és májustól októberig 17-kor is megszólal a torony híres Glockenspielje, órajátékkal és táncoló bábukkal. A városnézés után dél körül érkezés a Theresien Platz-ra, ahol szabad program keretében élvezhetik a világ legnagyobb sörfesztiválját. Este 22:00 órakor találkozás az idegenvezető által megadott helyszínen, majd hazautazás Budapestre. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt.

3. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Sörfesztivál árairól (tájékoztató jelleggel): sörök: 2-15 EUR, üdítők 2-5 EUR, perec: 1-2 EUR, szendvicsek: 2 EUR-tól, Bajor kolbász: 2,5 EUR-tól, grillcsirke 6 EUR-tól.

Utazás: autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. szeptember 25-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós utazás időpontja: 2015 október 02.-04. 

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes! Most fizetendő 1.900 Ft, a fennmaradó 13.090 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1 500 Ft/ fő

Külön köthető: BBP biztosítás: 550 Ft/fő/nap-tól, útlemondás biztosítás: 1%

Felszállási lehetőség:

Budapest - Hősök tere mögötti parkoló 22:00
Tata - Tatabánya - M1 autópálya AGIP benzinkút (Tatabányai lehajtó) 23:15
Győr - Rába Hotel Parkoló 00:15
Mosónmagyaróvár - M1 autópálya Mol benzinkút 01:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére