Mai­Kupon

Nagycsaládos vakáció a Vay kastélyban! 2 éj szállás reggelivel 2 felnőtt és akár 5 gyerek részére mindössze 19.900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnétek kiszabadulni a város zajából egy rövid időre? Itt az alkalom! A természetvédelmi táj közepén található ódon hangulatú kastélyban garantáltan csak a tücskök és társaik zavarják meg a nyugalmatok! Kapcsolódjatok ki a természet lágy ölén és töltődjetek fel a nagyszerű élmények segítségével!2 éj szállás reggelivel, 2 felnőtt és akár 5 gyerek részére.
Ingyen megtekinthetitek a kastély gazdag rádió gyűjteményét.
A gyerekek ingyen üdítőt kapnak, ha leadják tiszacsegei fürdőbelépőjegyüket a kastélyban.

Félpanziót 850 Ft/fő/alkalom áron kérhettek.


Kastély nyitvatartása: 2012.10.31-ig és 2013.03.15-tól 2013.10.31-ig.

A kupont főszezonban és ünnepnapokon is fel lehet használni!


Tiszacsege Nagymajor Budapesttől 180km-re, a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a Tisza mentén, Tiszacsegétől 5 km-re, az Ohati-erdő és a hortobágyi puszta észak-nyugati széle mentén található. Az M3-as autópályától 30 km, a 33-as főúttól 10 km az út. Debrecen, Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Miskolc és Eger is csak 60-70 km-re van. A csendes kis zsákfalu ideális helyszín a Hortobágy, az Ohati horgásztavak és a Tisza-tó rejtett értékeinek felfedezésére és a pihenésre. A település méretére jellemző, hogy a busz csak tolatással tud megfordulni benne.

A Vay kastély a természet és a történelem találkozása. A XVIII. század legelején épült biedermeier felé hajló empire stílusban, Vay Ádám kuruc generális építette. Hatezer holdas birtok tartozott hozzá, gulyákkal, ménesekkel. A Rákóczi-féle szabadságharc bukása után 1711-ben labanc kézre került. A labanc tábornok hamar elkártyázta a birtokot. A második világháború után egy Radák nevezetű hölgyé volt a birtok, de mivel nem volt utódja, így az államra szállt a tulajdonjog. Az épületegyüttes 1998-ra teljesen tönkrement. Ekkor egy debreceni vállalkozó a romokban is meglátta a szépséget és lehetőséget arra, hogy a főépületet kastélyszállóvá alakítsa át, a lovarda épületében éttermet és konferenciatermet létesítsen. Hét év felújítás után 2005-ben nyílt meg a kastélyszálló 21 szobával. Az épület ódon hangulatot áraszt, ne számítsatok luxusra, de a célnak tökéletesen megfelel, romantikázásra meg pláne. A kastély a Máltai lovagrend hivatalos lovagi kastélya, mivel a kastély tulajdonosa, Sir Alexander, azaz Fekete Sándor máltai lovag.

A kastély konyháján az igazi vidéki ízekkel ismerkedhettek, ne számítsatok wellness ételekre.

A kastély környékén rengeteg programot találhattok magatoknak. Kellemes családi programot nyújt a Hortobágyi Nemzeti Park kisvonata Hortobágy-Halastón, a Madárpark és az Őshonos Állatpark. A közelben lovarda is található. Megfigyelhetitek a madarakat és a gulyákat Hortobágyon, a Nemzeti Park Látogatóközpontja, háziállat bemutatókkal, pusztaprogramokkal, szafarival vár. Meglátogathatjátok a Tisza-tavi Vizi Sétányt és az Ökocentrumot, Európa legnagyobb édesvizű akváriumával Poroszlón, csónakos túrát tehettek a Tisza-tavon. A környéken a kis forgalmú utak, az aszfaltozott Tisza parti gátvonal és a jól járható földutak miatt biztonságos a családi kerékpározás is, de akár kenuzhattok, kajakozhattok is a Tisza tavi holtágakon. Ha szerettek horgászni, vár a horgászparadicsom az Ohati tavakon, Tiszacsegén és a Tisza-tavon. Szabad strand Tiszafüreden, termálfürdők és strandok Tiszacsegén, Tiszafüreden, Balmazújvároson találhatók a környéken. A tiszacsegei gyógyfürdő, amely télen-nyáron nyitva van, mindössze 6 km-re fekszik a kastélytól. Kitűnő halételeket, frissen fogott tiszai halakból készült ételeket találhattok pl. Tiszacsegén és Tiszafüreden. Ha nem akartok messzebb menni, a kastély környékén kirándulhattok az Ohati erdőben, hódolhattok az új divatnak: "Nordic walking" erdei séta.

Mindenkinek ajánljuk ezt a hétvégét, aki szereti a romantikát és a meglepetéseket, a természetet, az izgalmakat és felfedező beállítottságú.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges.
Tel: (30) 990 6870

Kastély nyitvatartása: 2012.10.31-ig és 2013.03.15-tól 2013.10.31-ig. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vay kastély
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
4066 Tiszacsege-Nagymajor,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére