Mai­Kupon

Nagyon amerikai, nagyon édes! Minden, amit az amerikai sütikről tudni akartál! Tanácsok, eszközök a sütéshez most 4390Ft helyett 2500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Nagyon amerikai, nagyon édes és nagyon szeretni való. Éld át a sütés élményét úgy, ahogy mással nem tudod. Süss, főzz és közben tudd meg, hogy mi történik a Süti Édenben, egy minnesotai kisváros, Lake Eden lakóinak találkahelyén, az erős kávéval teli súlyos, fehér bögrék és frissen kisült sütemények lelőhelyén. Ismerd meg Hannah bivalyerős feketekávéját, amit a helyiek csak "svéd cseppek" néven emlegetnek. Készítsd el a Lyukas pirítóst, a Kenyérben sült brie sajtot, Knudson tiszteletes ördögi tojását, esetleg egy Fenséges cappuccino korongot, vagy a rejtélyes Pikáns meglepetést. Bármelyiket készítsd is el, csak jól járhatsz.

 

 
 Illia Könyvkiadó Kft bemutatkozó

Egy hely, ahol folyamatosan megújuló, válogatott kínálatot talál, mert mi hiszünk a kultúra minőségében. Rátalálni egy jó könyvre, egy különleges cd-re, egy eredeti programra nem is olyan könnyű feladat. Érdekes cikkek, recenziók, sikerlisták segítik a választást. Térjen be hozzánk most! www.kulturbutik.hu

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon  a www.kulturbutik.hu weboldalon váltható be!

A szállítás díja 1550 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Illia & CO könyvkiadó
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére