Mai­Kupon

Natív Koponya MR vizsgálat a COVID-19 ideggyógyászati szövődményeinek kimutatásra kedvező áron 37 800 Ft helyett 32 000 Ft-ért a RadiVert MR Diagnosztika Központban! Most fizetendő: 6 500 Ft!

Natív KOPONYA MR vizsgálat, a RadiVertnél - Egészség kupon
Eredeti ár:37 800 FtElőlegben fizetendő:6 500 FtTeljes ár:32 000 Ft15% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Koponya MR vizsgálat a COVID-19 ideggyógyászati szövődményeinek kimutatásra. 

A RADIVERT MR Klinika a legújabb legfelsőbb kategóriás GE SIGNA Creator 1.5 Tesla készülékkel végzi a MR diagnosztikai vizsgálatokat.A COVID-19-en átesett betegek jelentős része számol be a fertőzés lezajlása után is alvászavarról, depresszióról, szédülésről, és leggyakrabban fejfájásról. A legtöbb beteg teljesen meggyógyul, de bizonyos esetekben a gyógyulás elhúzódó, és akár tartósan is megmaradhat. Ezeknél a betegeknél kezelés szükséges. A tüneteket mutató COVID-on átesett betegek esetében az agyi MR vizsgálatok több, mint 30%-ban volt kimutatható károsodás.

A RADIVERT MR februárban programot indít az agyi károsodások korai kimutatásra, annak érdekében, hogy a tartós szövődmények megelőzhetőek legyenek.
A Radivert MR a minőségből nem enged! A vizsgálat nagy teljesítményű, 1.5 T MR készüléken történik, speciális mágnestekercset alkalmazva a leghatékonyabb eredmény érdekében.

A betegek egészségügyi ellátásában kiemelt jelentőségű, hogy minél hamarabb megfelelő diagnózist lehessen felállitani, annak érdekében, hogy a betegek kezelése mihamarabb megkezdődhessen. Egy daganatos beteg esetében néhány hét várakozás már sorsdöntő lehet. A megelőzés a leghatékonyabb eljárás. A korai szakban felfedezett rosszindulatú elváltozások is már jól kezelhetőek. Az MRI alkalmas a panaszos beteg kivizsgálására és számos betegség szűrésére is! A vizsgálatokat képzett és nagy gyakorlattal rendelkező MR radiológus szakorvosokat operátorok segítik.

Mik a vizsgálat előnyei?
• Teljesen fájdalommentes
• Nem jár sugárterheléssel, hiszen mágneses rezonancia alapú
• Szűrővizsgálatként is alkalmazható magas kockázatú páciensek esetén

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Natív KOPONYA MR vizsgálat, kedvező áron 37800 Ft helyett 32.000 Ft-ért! Ebből most fizetendő: 6 500 Ft! A fennmaradó összeget a helyszínen szükséges fizetni!

Rendelési idő: Hétfőtől-péntekig 08.00-17.00
A vizsgálatot MR neurológiai specialista radiológus szakorvos végzi.
Viszgálat mellé egy 6%-os kedvezményt adunk egy újabb vizsgálathoz, amelyet bárki fehasználhat.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 8:00-17:00 óra között a +36302414960 telefonon, és 24 órában a radivert@radivert.hu emailen, és a www.radivert.hu közvetlen foglalási rendszerén. A 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadása szükséges.
A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó kupont.

A RADIVERT MR Klinika Budapest IV. Baross u. 99. található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel (Újpest metrómegállótól induló busz közvetlenül a Klinika előtt áll meg), és gépjárművel is (a belvárostól 15 perc). 25 gépkocsi tud parkolni az intézmény parkolójában.
Cím: 1047 Budapest, Baross u. 99.
A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az Egészségpénztárakkal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Radivert MR
Cég
Radivert Diagnostic Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1047 Budapest, Baross u. 99.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére