Mai­Kupon

Négyszögletes kozmetikai táska kis tükörrel 1990Ft helyett 995Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Edzéshez vagy nyaraláshoz praktikus segítség, hogy minden apró tárgya rendezve és jól átláthatóan legyen csomagolva. Ráadásul tükör is van benne, hogy bárhol kisminkelhesd magad.Négyszögletes kozmetikai táska kis tükörrel - 19.3*13.0*11.0cm Különböző színekben, a készlet erejéig választhatóan.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

személyesen: a 1055 Budapest Szent István krt.23. Olcsóajándék üzletben.
Kérhető
postai kiszállítás: melynek ára 690,-Ft.   
Rendelés leadása a www.olcsoajandekok.boltaneten.hu webáruházban - megjegyzésbe kell beleírni a kapott kuponkódot. Ha 2 munkanapon belül nem kap választ a megrendelésére, érdeklődjön email-ben, mert előfordulhat, hogy nem kaptuk meg a rendelést.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Olcsó Ajándékok Webáruház
Cég
ev
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére