Mai­Kupon

Nem csak Nőknek! Súlyfelesleg itt-ott? Úgy gondolod nem tudsz tőle megszabadulni? Még nincs késő! Tedd meg ezt most a legolcsóbban 8000 Ft helyett 4000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sebészkés hatékonyságával, a műtét kockázata nélkül. Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretne "szikét" választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást. A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával fejti ki hatását. Az esztétika terület és a kavitáció használata hatalmas áttörést biztosít a test formálásában, bőrünk feszesítésében, fiatalításásban.

Most ajándékba kapsz egy vibrotréner kezelést, ami kb 10perc, de megfelel 45 percnyi intenzív tornának.
Hogyan hajt a kavitáció a zsírsejtekre?

A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ezáltal a klasszikus műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan a hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek. A tökéletes eredményhez a kavitáció után a bőséges folyadékbevitel mellet torna is javasolt.

A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. Különböző orvosi tanulmányok elvégzése után bebizonyították, hogy a 47 KHz un. kavitációs hullám a leghatékonyabb frekvencia a tökéletes zsírbontásért.


A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejtközötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével vizelettel kiürül szervezetünkből.

Kezelés menete:

 1 lépés 40 perc a mélyebb zsirrétegek felbomlasztása és megolvasztása

2.lépés 20 perc intenziv zsirlebontás

3.lépés 20 perc a test feszesítése és formálásaMost ajándékba kapsz egy vibrotréner kezelést, ami kb 10perc, de megfelel 45 percnyi intenzív tornának.

4.LÉPÉS 30 perc hullám nyírokmasszázs

AJÁNLATI TIPPÜNK! 

  • A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánljuk , akiknél a test bizonyos területein (has, csípő, popsi, vagy lovaglónadrág) lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatalan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra sem
  • Azoknak is ajánlott, akik nem tudják beiktatni a heti rendszeres mozgást életükbe.
     

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalmaz egy óra kavitációs kezelést és 10 perc vibrotréner használatot.

Egy ember egy kupont vehet saját részre és egyet ajándékba.

A kupon beváltásának címe: 1142 Bp. Rákosszeg park 5/A I/6

A kezeléshez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

Molnár Alexandra: +36 20 5716242       

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Banya-tanya szépségház
Cég
Molnár Alexandra
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Rákosszeg park 5/A I/6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére