Mai­Kupon

Nem csak tökéletes ajándék, hanem a karácsonyi ünnepi asztal és az évbúcsúztató események elengedhetetlen kellékei is lehetnek a Fazekas pincészet minőségi pezsgői és borai! A webáruház kínálatából, most minden termék 20% kedvezménnyel megvásárolható!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Fazekas család 200 éve foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, az összes minőségi szőlőfajtát termeli és palackozza mely a Somlón található. Ismerje meg ezeket a kiváló minőségű termékeket! Most minden bor és pezsgő ami a webáruház kínálatában található 20% kedvezménnyel megvásárolható az eredeti árához képest!

Amennyiben ajándéknak szánja a választott terméket, akkor  lehetőség van egyedi igények alapján emblémázott palackok készítésére homokfúvással vagy nyomtatott címkékkel, fa-, vagy kartondobozokban.A Fazekas Pincészet termékei előállításánál az alábbi meghonosodott szőlőfajtákat használja: juhfark, az egyedi erejű furmint, a tüzes olaszrizling, a félszáraz jellegű, kellemes hárslevelű, a fűszeres illatú tramini és a ritkaság számba menő korona.

 

Itt készül az egyedülálló Somló Pezsgő, mely kifejezetten minőségi borokból egyedi recepttúra alapján négy fajtában kapható, édes, félédes, száraz és extra száraz ízben. Magyarországon ez az egyetlen, amely a termőhellyel megjelölt minőségi pezsgő. A Fazekas pincében kitűnő évjáratú hordóban érlelt borokat kóstolhatnak. Ínyencek 1990-ig visszamenőleg ízlelhetik a somlói muzeális óborokat.


A világ legkülönbözőbb részeire exportálják boraikat, 0,5 és 0,75 literes kiszerelésben. Termékeiket megtalálhatják a jobb borszaküzletekben. A borászati üzemben a legmodernebb technológia alkalmazásával készítik a termékeket. Az itt forgalmazott borok és pezsgők mindegyike minőségi és kiváló termék.


Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. december 22-ig,, beváltható 2013. február 28-ig!

A rendeléshez szükség van saját fiókra. Ezt lehet rendelés előtt is létrehozni lehet hozni, de lehetőség van a rendelés leadásánál is. A szállítási és számlázási címet a rendelés összeállítása után kell megadnia.

20% kedvezmény érvényesítése: Kérjük a kiválasztott termékek és a pontos szállítási adatok megadása után a "Megjegyzés a rendeléshez" rovatban írják be, hogy Maikupon vásárlás! A webshop ezt figyelembe véve  az Ön részére  elektronikus számlát fog visszaküldeni, a fizetendő összegben már a 20% kedvezménnyel megadásával.

Az elektronikus számlán szereplő összeget PayPal vagy átutalás segítségével tudja teljesíteni. Az utaláshoz szükséges adatok:  Cég neve Be Active Kft. Bankszámla szám: : 11748045-20056759.

Az utalás beérkezése után a termékek kiszállítását az MPL hétköznapokon reggel 8.00-tól délután 17.00-ig folyamatosan teljesíti.

Szolgáltató
Beactive Shop
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére