Mai­Kupon

Kategóriák

Nem tudod mi motivál igazán? Nem tudod hol tanulj tovább? Karriermódosításon töröd a fejed? Nem tudod milyen szakmában vagy tehetséges? Pályaválasztási tanácsadás személyesen Budapesten vagy Skype-on 60.000 Ft helyett 19.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Gyakran látjuk, hogy a gyerekek a középiskolából átgondolatlanul lépnek a felsőfokú tanintézetekbe, majd onnan tovább már a képzettségüknek megfelelő állásba.Az emberek gyakran választanak olyan munkakört, ami a legnagyobb fizetéssel és biztonsággal jár, legalábbis rövid távon. Eközben egyáltalán nincsenek tudatában, vajon hosszú távon milyen lelki sérüléseket okoz, ha elégedetlenek saját munkájukkal. Vannak, akik” apjuk nyomába lépnek”, vagy alávetik magukat szüleik, barátaik és az iskola elvárásainak.

Amikor hivatást választunk, két dolgot kell tudatosítanunk: először, ismerni kell önmagunkat. másodszor, tudnunk kell, mit kínál a világ. Boldogságunk és sikerünk- bármit is jelentenek ezek a szavak- csak tőlünk függ. Az , amitől más ember elégedett, nem szükségszerűen felel meg nekünk is. Amikor választunk, mi magunk döntünk arról, miben vagyunk a legjobbak, mit szeretünk a legjobban csinálni.A kupon tartalma:

Az egyéni tanácsadás alkalmával megvizsgálom a hozzám forduló élethelyzetét, szakmai életútját, családi állapotát, hobbyjait. Teszteket és kérdőíveket töltetek ki, ami segítségével fogalmat alkothatunk arról, mi az, amit természeténél fogva a legjobban tud, a képességeiről; mi az ami legjobban megfelel a stílusának és viselkedésének, a személyiségéről; és ami a legnagyobb valószínűséggel serkenti majd az érdeklődését és viszonyulását, a motivációiról. Rávilágítok majd, hogy ezeknek az alapvető tulajdonságoknak mi a jelentősége a hivatásával kapcsolatos döntéseiben.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2016. június 30-ig használható fel.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a 0630/996-0876 telefonszámonvagy a lelecaffee@gmail.com e-mail címen.

Helyszín, Rendelő: 1201 Bp. Baba utca

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csiki-Szász Tímea
Cég
Csiki-Szász Tímea E.V.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Váci utca 65.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére