Mai­Kupon

Kategóriák

Nem vagy elégedett tükörképeddel? Hadd segítsünk! Elálló fülek plasztikája most kedvező áron 190 000 Ft-ért a Silvermount Plasztikai Sebészet jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nagyon sokan érezzük úgy, mikor a tükörbe nézünk, hogy nem vagyunk elégedettek a látottakkal. Ez túl kicsi, az túl nagy, túl turcsi, túl kerek, nem elég lapos… Az elálló fülek egy igen gyakori problémát képviselnek, melyeket ugyan ideiglenesen, például a frizurával el lehet rejteni, de még így is állandó zavaró tényezőt jelenthetnek viselőjüknek, legyen az felnőtt vagy gyermek. 

Az ajánlat tartalma: 
-elálló fül plasztika
-helyi érzéstelenítéssel
-a konzultáció
-az összes kontroll vizsgálat Ha pedig valamivel elégedetlenek vagyunk magunkon, önbizalmunk csökken, ezáltal magánéletünkben, vagy akár karrierünkben is sikertelenek lehetünk. Előzd ezt meg, élj gondtalanul, olyan külsővel, amiről mindig is álmodtál!

Az elálló fülek fejlődési rendellenességként vannak nyilvántartva. Gyermek korban előnytelen személyiség változást is előidézhet, ha gúny tárgyává teszik a gyermeket.

Kb másfél órás helyi érzészetlenítésben végzett műtét, mely során korrigálhatjuk az elálló fülkagylót, illetve a porcot kellően behajlíthatjuk a kívánt formára.

Egy hónapig éjszaka fejpántot kell viselni és védeni az elért eredményt. 

 

Klinikánk

Magyarországon, Budapesten a Silvermount Klinikán gondosan ügyelünk a kívánságaidra, és a legjobb tudásunk szerint járunk el veled kapcsolatban. A páciensek, akiknek plasztikai sebészre van szükségük ahhoz, hogy megjelenésük előnyösebb legyen, biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb szintű sebészeti ellátást biztosítjuk számukra.

Az első konzultációtól a felépülésig, az orvosok és a személyzet a páciens ellátását és biztonságát teszik az első helyre. Számodra is számtalan beavatkozás közül mi azt ajánljuk, ami a szükséges. Szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy kedvező és eredményes legyen az együttműködésünk és azt az eredményt kapd, amiről mindig is álmodtál.


A plasztikai sebészet teljes tárháza

A Silvermount Klinikán Dr. Kovács Annamária széles tárházát ajánlja a sebészi és nem sebészeti beavatkozásoknak, melyek ideálisak a mell, test, arc és a bőr kedvező megjelenésének az elérésére. Az emlőnagyobbítás és mellfelvarrás, zsírszívás és alakformáló eljárásokkal a doktornő segít a formás, vonzó alak elérésében, melyet elképzeltél. Sok páciens érdeklődik az öregedés lassítása, vagy jeleinek mérséklése iránt. Ilyenkor javasolja az arcplasztikát, mint sebészeti beavatkozást, vagy nem műtéti megoldásként a feltöltő anyagokat, melyekkel finomítani lehet az arcvonásokat, valamint megőrizni a fiatalos arcbőrt.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. szeptember 18-ig,, beváltható 2013. november 30-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Egy személy egy kupont válthat be, és a kupon november 30.-ig érvényes.

Az ajánlat csak a kuponnal érvényes! További információkért kérem vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval!

Kapcsolatfelvétel
Doktornő: Dr. Kovács Annamária
Klinika: +36 1 2501873
Klinika mobil: +36 30 5144535
Orvos mobil: +36 20 4448855
E-mail: drkovacsannamaria@gmail.com
Skype: silvermountcentrum 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Silvermount Plasztikai Sebészet
Cég
Soft Touch KFT.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1037 Budapest, Remete Köz 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére