Mai­Kupon

Kategóriák

Nézz a világra más szemmel, az egyedi, kaparós térkép segítségével! Jelöld be az egyedi, lekaparható világtérképen azokat a helyeket amiket már felfedeztél, most ingyenes kiszállítással a www.smartdeals.hu kínálatából 4.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bármelyik világutazó álma ez a térkép, de ajándéknak is nagyszerű! A termék aranyfóliával bevont, 88 cm x 52 cm méretű világtérkép. Újságold el ismerőseidnek hogy hol jártál eddig ezzel a térképpel! A térkép használata nagyon egyszerű, hiszen úgy működik mint egy kaparós térkép, egyszerűen kapard le a fóliát egy pénzérmével azokról az országokról ahol már megfordultál.


De a térképet gyerekek is használhatják akár annak érdekében is, hogy fejlessze a földrajzi ismereteit és minél több országot megismerjen a világból. Fedezd fel a világot és az országokat akár az otthonodból is! Ugye milyen jó érzés elújságolni ismerőseinknek, mennyi helyen jártunk már, és ott milyen nagyszerű élményekkel gazdagodtunk? Ezzel az egyedi térképpel most bárki nyomon tudja követni, hogy milyen városokat és országokat fedeztél fel eddig! A térkép használatánál nagyon egyszerű, hiszen pontosan úgy működik, mint egy kaparós sorsjegy. A bejárt, felfedezett országok helyéről csak le kell kaparni a fóliát egy pénzérme segítségével. A nyeremény pedig nem más, mint a számtalan élmény és a csodás emlékek, amiket semmivel nem lehet pótolni! Ezután ha valaki rápillant a térképre, azonnal a szeme elé tárul egy született világutazó története, ugyanis a lekapart helyek hűen mutatják majd, merre jártál eddig a világban! 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék ingyenes kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi.

 

Email: info@smartdeals.hu

 

Telefonszám: 06-30/548-5110.

 

Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat illetve használhat fel. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dobai Szabina e.v.
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Ferenc körút 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére